GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să te distrezi în zilele și serile călduroase: 5 activități perfecte pentru vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 15:38 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 15:38

Canicula nu este un motiv suficient pentru a pune capăt distracției. Chiar dacă temperaturile înalte te limitează, într-adevăr, să desfășori anumite activități, asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de serile cu prietenii, de diminețile romantice sau de activitățile împreună cu familia. Adaptează-ți hobbyurile la context și bucură-te în continuare de ceea ce îți face plăcere, cu mici ajustări, pentru a te putea bucura din plin de activități. Iată cinci metode prin care poți să faci acest lucru, în ciuda temperaturilor deloc prietenoase:

1. Petrecere cu cocktailuri alături de prieteni

Indiferent dacă tu și amicii tăi sunteți fani whisky și whiskey sour, în detrimentul popularei beri sau preferați să vă răcoriți cu un mojito, cu un gin tonic ori cu un long drink mai slab, de cursă lungă, cum sunt Hugo și Aperol Spritz, puteți să planificați o seară împreună în care să vă preparați propriile cocktailuri și să vă bucurați din plin de aromele răcoritoare ale acestora. Veți avea nevoie de materie primă - băuturi de calitate, gheață, sucuri și, eventual, mirodenii - și de un set de mixologie. Transformați totul într-o provocare sau, de ce nu?, într-un concurs și votați băuturile preferate, în timp ce vă reglați temperatura corpului cu pahare aburinde. Nu uitați să beți și apă în paralel și nu faceți excese, deoarece alcoolul deshidratează și acesta este ultimul lucru pe care vi-l doriți.

2. Concurs de sărituri în apă

Înotul este unul dintre cele mai apreciate sporturi vara. Nu trebuie să ai propria piscină în curte, pentru a te bucura de beneficiile sale. În plus, îl poți practica atât într-un context romantic, alături de iubită, cât și în gașca de prieteni sau în sânul familiei. Alege-ți însoțitorii și închiriază o casă de vacanță cu piscină pentru un weekend sau chiar mai mult și organizați cel mai tare concurs de sărituri în apă, asigurându-vă totodată că nu îi veți deranja pe alții, lucru care s-ar întâmpla, de exemplu, la o piscină publică unde intrarea se face pe baza unei simple taxe.

3. Seară de film

Serile sunt mai suportabile în timpul verii, iar dacă ai la dispoziție o terasă generoasă, un proiector și un abonament de Netflix, Amazon Prime sau HBO Max, poți transforma o seară obișnuită în cea mai apreciată seară de film. Vrei să vezi noua apariție, ”Top Gun”, dar ai prefera să revezi întâi prima parte? Profită de ocazie și vizionează-l alături de gașca ta de prieteni sau în sânul familiei, într-o seară plăcută de vară și nu uita de nachos, popcorn și băuturile răcoritoare preferate ale tuturor invitaților

4. Drumeție la munte

Dacă în oraș simți căldura betonului pătrunzându-ți porii, iar la mare te simți precum o hamsie care se rumenește când pe o parte, când pe cealaltă, muntele este locul potrivit pentru tine. Temperaturile sunt mai scăzute, umbra copacilor la tot pasul, iar activitatea fizică nu mai pare tocmai o corvoadă, în aceste condiții. Așa că echipează-te corespunzător și pornește într-o drumeție alături de oamenii tăi preferați. Puteți alege o simplă plimbare prin pădure, un traseu pentru începători sau unul pentru inițiați ori puteți îmbina trekkingul cu escalada, pentru o experiență completă, dacă experiența vă permite o astfel de alegere. Nu uitați de crema cu factor de protecție solară, deoarece arsurile nu sunt excluse, chiar dacă temperatura este mult mai scăzută și suportabilă.

5. Vizită la muzeu

Iată și o activitate de care te poți bucura de unul singur, dacă n-ai companie. Indiferent dacă alegi să te bucuri individual de această activitate sau inviți pe cineva să te însoțească, muzeul poate fi unul dintre locurile în care nu e prea cald - pereții înalți și aparatele de climatizare, menite să asigure operelor de artă condiții în care să nu se deterioreze își fac treaba din plin - în care să te refugiezi atunci când vrei să fugi de caniculă și, eventual, spre cultură și artă. 

Chiar dacă temperaturile sunt tot mai greu de suportat, vei găsi întotdeauna soluții să te simți bine alături de iubită, prieteni sau familie. Alege-ți activitățile preferate și bucură-te din plin de ceea ce îți place, fără a te crampona de false obstacole.

Foto: Pexels

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează