GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să-ți asortezi blugii ca barbat?

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 16:02 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 16:02

Ah denim, unde ar fi garderoba lumii fără blugi? Prima pereche de blugi barbati a fost creată în Nevada în 1873 ca pantaloni întăriți cu nituri. De atunci, denimul a fost lansat în stratosfera modei contemporane datorită caracteristicilor sale unice de uzură și durabilitate.

Ah denim, unde ar fi garderoba lumii fără blugi? Prima pereche de blugi barbati a fost creată în Nevada în 1873 ca pantaloni întăriți cu nituri. De atunci, denimul a fost lansat în stratosfera modei contemporane datorită caracteristicilor sale unice de uzură și durabilitate. Lecțiile de istorie sunt grozave, dar știi ce este mai tare? Să înveți cele mai clare moduri de a a-ți asorta denimul. În lecția de stil de astăzi, îți expunem subtilitățile denimului pentru bărbați, de la potriviri până la combinații pentru a-ți asorta blugii cel mai bine.

Selvedge Denim

Selvedge denim este versiunea întărită a denimului nespălat sau brut, care are margini naturale curate, care nu se uzează, acele modele de blugi de calitate. Este puțin diferit de denimul normal, în sensul că marginea se referă la marginea exterioară a țesăturii, în timp ce denimul brut reprezintă caracteristicile generale ale finisajului materialului. Există o mulțime de combinații cu care să asortezi denimul brut, de la jachete din denim la tricouri, la cămăși cu guler și la costume.

Blugi scurți

Majoritatea bărbaților optează pentru modele de blugi scurti pentru barbati pur și simplu datorită echilibrului său între potrivire și confort. Blugii scurți au avantajul că sunt ușori și formează o siluetă frumoasă fără a da un aspect ciudat picioarelor tale. Această potrivire frumoasă înseamnă că blugii scurți pot fi purtați cu orice, de la tricouri mulate la cămăși cu guler și costume casual. Bărbații cu picioare mai mari pot descoperi că blugii scurți pot face piciorul să arate mai suplu, mai ales daca sunt îmbrăcați cu pantofi de culoare deschisă. De asemenea, poți pur și simplu să optezi pentru o mărime mai mare – asigură-te că îi asortezi în consecință. Aceștia sunt foarte populari în zilele noastre, așa că găsirea unei perechi de blugi ieftini cu croială subțire nu ar trebui să fie prea dificilă.

Blugi skinny

Următoarea variantă populară sunt blugii skinny. Blugii skinny standard sunt tăiați aproape de picioare, dar cu puțină toleranță (gândește-te la colanții largi). Avantajele blugilor skinny sunt că te pot face să arăți mai înalt datorită finisajului lor conic de sus până jos. Se potrivesc cel mai bine bărbaților mai suplii, deoarece cei cu un cadru mai mare vor avea problema inestetică ca blugii să se înfășoare prea strânși. Având în vedere aspectul mai croit al blugilor skinny, aceștia sunt alegerea preferată pentru un look casual mai inteligent. Gândește-te la combinații de blugi skinny cu tricotaje, cămăși cu guler și blazere și cravate casual. Desigur, pot merge și cu piese mai casual, cum ar fi un tricou simplu și o jachetă bomber.

Blugi super skinny

Blugii super skinny nu sunt pentru cei slabi de inimă și sunt proiectați să se lipească de picioarele tale ca vopseaua. Constând dintr-un amestec mai mare de elastan cu bumbac, blugii super skinny se potrivesc cel mai bine celor care sunt înalți și subțiri. Bărbații cu picioare mari sau mai voluminoase ar trebui să-i evite din același motiv ca blugii skinny – proporțiile pur și simplu nu vă vor arăta corect. Dacă ești în căutarea statutului de star rock, va trebui să asortezi blugi super skinny cu topuri care sunt mai casual în natură - nu îi porți cu un costum sau în situații smart casual. Cele mai bune combinații care funcționează aici sunt cămășile cu nasturi, tricourile albe și cizmele Chelsea. Poți, de asemenea, să te joci cu modele de top, dar nu uita să te păstrezi casual.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează