GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum te ajută platformele de comparare să găseşti cele mai bune preţuri

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 14:43 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 14:46

Când îţi propui să cumperi un anumit produs, încerci să găseşti, de regulă, cel mai bun preţ. Trebuie să ştii că există şi metode simple, dar eficiente, care te scapă de stresul căutărilor istovitoare. Platformele de comparare te ajută să descoperi cele mai avantajoase oferte pentru nevoile tale şi, implicit, pentru buzunarele tale.

Raportul preţ-calitate devine un factor principal de care ţii cont când achiziţionezi un produs sau când te pregăteşti să scoţi bani din buzunar pentru diverse servicii de care ai nevoie. Fără doar şi poate, este important să plăteşti un preţ corect. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul creditelor.

Există o serie de platforme de comparare la care poţi apela pentru a afla care este cel mai bun preţ pentru diverse produse, de la haine şi cosmetice până la electronice şi accesorii auto. Nu va mai trebui să pândeşti pe cont propriu reducerile pe care le pregătesc, ocazional, unele magazine, întrucât platformele de comparare îţi vor prezenta, în ordine crescătoare, toate ofertele atractive de pe piaţă. De exemplu, dacă ţi-ai propus să cumperi un anumit telefon mobil, vei şti instant unde îl vei găsi la cel mai mai mic preţ. 

De asemenea, când îţi surâde ideea unui concediu sau a unui city break, poţi accesa diferite platforme de comparare pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion sau cele mai avantajoase cazări, indiferent de destinaţie.

Mai nou, există şi platforme care-ţi permit să compari produsele financiare existente pe piaţă. Una dintre acestea este Sortter, care poate fi folosită gratuit, dovedindu-se extrem de utilă când îţi doreşti un credit în condiţii echitabile. Astfel, poţi evita cu succes neplăcuta situaţie de a alege un împrumut care s-ar putea transforma, în scurt timp, într-o povară insuportabilă.

Reuşeşti să economiseşti foarte mult timp 

Platforma de comparare Sortter îţi oferă, din start, posibilitatea de a economisi timp. Dacă ai căuta singur soluţiile de finanţare disponibile pe piaţă, precum un credit de nevoi personale, ai fi nevoit să stai, în medie, cam 15 – 20 de minute pe site-ul fiecărei bănci şi Instituţii Financiare Nebancare (IFN), pentru a consulta condiţiile de creditare şi pentru a face o simulare a împrumutului. 

Doar că, în total, vorbim despre zeci de oferte pregătite de bănci şi IFN-uri, situaţia fiind similară atât pentru creditele de nevoi personale, refinanțări credite, cât şi pentru cele imobiliare şi de consum, dar şi pentru cardurile de cumpărături. Astfel, „misiunea” ta de a găsi cel mai bun împrumut devine destul de dificilă şi presupune un efort considerabil.

În schimb, accesând platforma Sortter, vei găsi în acelaşi loc toate soluţiile de creditare acordate de instituţii bancare şi nebancare sigure. Instant, vei avea acces instant la informaţiile de care trebuie să ţii cont înainte de a alege un anumit împrumut, astfel că munca ta va fi vizibil mai uşoară.

Poţi lua cea mai bună decizie în câteva secunde

Criteriile de selecţie vor fi stabilite de tine. Mai precis, va trebui să alegi doar suma pe care o doreşti şi perioada care îţi surâde pentru rambursarea împrumutului. În funcţie de acestea, Sortter îţi va prezenta, în ordine crescătoare, toate variantele de finanţare pe care le consideră potrivite pentru nevoile tale, acestea fiind actualizate în mod constant.

Vei putea vedea clar avantajele şi dezavantajele fiecărei soluţii financiare şi, astfel, le vei putea compara rapid şi uşor, având posibilitatea de a lua ușor și rapid cea mai bună decizie. De asemenea, poţi face şi o simulare a împrumutului, utilă pentru aflarea costului total şi, implicit, pentru evitarea unui credit neperformant. Astfel, utilizând Sortter, vei decoperi soluţii financiare rentabile, platforma de comparare punând accent pe condiţii de creditare echitabile, pentru ca tu să nu achiţi pentru un împrumut peste nivelul corect.

În plus, Sortter îţi va arăta şi condiţiile de eligibilitate stabilite de bănci şi IFN-uri pentru fiecare produs financiar în parte, pentru a şti din prima unde ai cele mai mari şanse pentru a primi „undă verde” la finanţare.

Sortter îţi arată cele mai avantajoase soluţii financiare

Pentru a fi 100% sigur că nu te alegi cu un împrumut scump sau dezavantajos, care ţi-ar putea face probleme pe perioada rambursării, platforma de comparare Sortter te ajută şi cu un calculator de credit. Acesta este pus gratuit la dispoziţia ta, permiţându-ţi să descoperi instant costul real al fiecărui produs financiar oferit de bănci şi IFN-uri.

Comparând ofertele pe care Sortter ţi le prezintă în mod clar şi transparent, în funcţie de nevoile tale, vei identifica rapid cel mai bun împrumut pe care l-ai putea accesa, fără a pierde timp şi fără a depune vreun efort.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează