GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum te ajută un dozator de apă să te hidratezi corect, după un antrenament acasă?

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 13:24 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 13:28

Atât înainte, cât și după antrenament, hidratarea rămâne o etapă esențială. Ca urmare a situației incerte din ultima vreme, foarte multe persoane au renunțat la abonamentul la sală și au început să facă exerciții chiar în intimitatea casei. Dacă și tu ai procedat la fel, este important să te asiguri că îi oferi organismului tău cantitatea de apă necesară.

Cea mai bună metodă de a îndeplini această cerință este reprezentată de utilizarea unui dozator de apă. Acest dispozitiv îți oferă acces rapid și facil la o sursă de apă potabilă ori de câte ori ai nevoie. În plus, dacă apelezi la H2On, un brand 100% autohton, vei putea savura apă recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și puritatea sa.

Cât de importantă este hidratarea după încheierea exercițiilor fizice?

Deși nu poți evita un anumit nivel de deshidratare în timpul antrenamentului, odată cu încheierea acestuia, este important să ai grijă de restabilirea echilibrului de apă și minerale din corp. Pentru a-ți proteja organismul, utilizează cu încredere un dozator apa, aparatul care îți va oferi apă rece ca gheață, apă la temperatura camerei și chiar apă fierbinte.

Acestea fiind zise, trebuie să ții cont că, după antrenament, este recomandat să consumi apă la 12-15 grade Celsius, așadar nici prea rece, nici prea fierbinte.

Dacă antrenamentele îți permit, este bine să consumi puțină apă și în timpul exercițiilor fizice, atunci când corpul tău se deshidratează inevitabil. Pentru a verifica dacă ai băut suficientă apă, te poți cântări înainte și după antrenament. În cazul în care diferența afișată pe cântar depășește 2%, înseamnă că nu ai utilizat corespunzător dozatorul de apă.

În funcție de intensitatea antrenamentului, de condițiile de temperatură și umiditate a mediului, corpul tău va pierde diferite cantități de apă. Experții în sănătate recomandă să înlocuieșți lichidele pierdute în timpul antrenamentului cât mai repede posibil. Când ai un dozator de apă acasă, eviți situația în care ai uitat să te aprovizionezi cu apă și ai posibilitatea de a te hidrata corespunzător după fiecare antrenament fizic.

Cum te ajută un dozator de apă să te hidratezi corect, după un antrenament acasă?

H2On – cu un pas mai aproape de un stil de viață sănătos

Însă nu doar cantitatea contează, ci și calitatea – o regulă pe care orice sportiv o cunoaște. Pentru o hidratare corespunzătoare, este recomandat să consumi apă H2On, disponibilă la bidoane de 19 litri. Aceasta a primit în anul 2021, pentru a treia oară consecutiv, certificarea oferită de International Taste Institute, aspect care garantează calitatea și puritatea sa.

Pe lângă apa H2On și diverse modele de dozator de apă, aici vei descoperi și cele mai bune sortimente de cafea și ceaiuri, oferite de branduri renumite, precum LavAzza, illy și Julius Meinl, precum și espressoare profesionale care pot fi achiziționate sau închiriate. În plus, H2On ți-a pregătit numeroase oferte, reduceri și promoții, pe care le vei descoperi accesând platforma online a companiei.

Livrarea este efectuată în aceeași zi în care ai plasat comanda prin flotă proprie de mașini H2On. În plus, beneficiezi de servicii de mentenanță, precum și de o linie de relații cu clienți, la care poți apela oricând ai nelămuriri. H2On te ajută să ai grijă de corpul tău și să fii în formă maximă la fiecare antrenament!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează