GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cursa Copiilor, un nou eveniment RunInBucharest în 2024

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2023 14:34 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 14:34

RunInBucharest anunță că în 2024 va organiza Cursa Copiilor, un nou eveniment dedicat exclusiv copiilor și adolescenților. 

De-a lungul celor 16 ani de la înființarea evenimentelor RunInBucharest, 65.000 de copii au participat gratuit la una dintre cursele dedicate micilor alergători, iar impactul pe care îl au, reprezintă o poveste remarcabilă cu care ne mândrim. Preocuparea RunInBucharest este de a fi un susținător active al wellbeing-ului și a sănătății copiilor. 

Pentru 2024 ne-am luat angajamentul de a acorda o atenție deosebită cât și de a maximiza potențialul incredibil pe care îl reprezintă Cursa Copiilor, prin organizarea unui eveniment de sine stătător. 

Cursa Copiilor este un eveniment distractiv și activ pentru copii și întreaga familie, unde fiecare alergător este un câștigător, cursele nu sunt cronometrate, nu există un timp limită iar participarea este gratuită. Vom reveni în curând cu detalii referitoare la eveniment.

În cadrul Semimaratonul București și a Maratonului București nu se vor mai organiza Cursa Copiilor, iar cursele -Fun Race și 10 km Individual-se vor desfășura în cadrul zilei de sâmbătă. O altă noutate o reprezintă extinderea limitei de vârstă de participare între 0 ani-99 ani în cadrul Fun Race. Pentru mai multe informații, vom reveni pe website-urile celor două evenimente.

În cazul alergătorilor care s-au înscris deja la cursa de 10k individual din cadrul celor două evenimente și care sunt afectați de această schimbare, îi rugăm să ne contacteze via [email protected] și vom încerca să găsim soluții punctuale pentru fiecare situație în parte.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează