GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cursul zilei la Casa. 20 lei = 500.000 de euro!!!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 16:06 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 16:07

Un român norocos a urcat cota bogăției în țară. Și noi vă spunem povestea lui.

Nu știm ce faceți voi când vă treziți, primul lucru. Dar, dacă e același la care ne gândim și noi, e bine că un român din Alba și-a luat cu el și telefonul la cafea. Log in, intri în cazinou, Shining Crown...

La fix 06:54 dimineața a răsărit soarele pe strada lui cu un spin care l-a îmbogățit pe viață. L-a costat 20 de lei și i-a adus 500.000 de euro. Adică 2.564.225 în lei de-ai noștri. 

A fost un jackpot level 4 (cel mai mare posibil la sloturi) la Shining Crown, celebrul slot de la EGT. S-au aprins toate bijuteriile coroanei și l-a lovit salariul mediu la români pe...52 de ani. Ce simplă e matematica și ce frumoasă poate fi viața atunci când joci în cazinoul Casa Pariurilor, nu? 

Acum am mai adus și jocuri noi și se umflă într-o veselie alte jackpot-uri, ba chiar fierb, așa că te aștepăm pe la noi. Ușa Casei e mereu deschisă și dincolo de ea sunt jackpot-urile. Da, da, atât online, cât și in agenție, că și acolo stau să cadă premii mari pentru toți românii! #casafiebine

Formula câștigătoare la Casa. Ai în plus bine de tot pe biletele F1 Canada

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează