GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cutia poștală - la vremuri noi, stiluri noi de cutii poștale perfecte pentru orice scară de bloc

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 16:58 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 16:58

Cutiile poștale obișnuiau să fie casete metalice destul de robuste și nu cu mare finețe lucrate. Erau absolut  necesare pentru ca fiecare locatar dintr-un bloc să își primească separat corespondența. În timp însă, acestea au cunoscut ceva mai multe opțiuni. Acum le găsiți prin magazine de bricolaj sau chiar direct la producători, autohtoni, cum este și cazul celor de la Euromag. Iar dacă ceea ce găsiți nu este neapărat pe placul vostru, puteți proiecta varianta dorită.

La vremuri noi, soluții adaptate - cum arată cutia poștală în scările de bloc moderne

Există cutii postale de diferite dimensiuni și culori, de preferat numerotate. Cele individuale, ce sunt perfecte pentru asociații de proprietari sau cei care locuiesc la casă. Sunt generoase ca dimensiuni și pot fi expuse și la exterior. Totuși cromatic majoritatea se rezumă la tonuri pământii sau culori neutre, din punct de vedere al sistemului de siguranță au închidere cu ușă securizată cu cheie, sistem de tip yală.

Euromag vine cu o idee pe placul celor pretențioși mai adesea și anume posibilitatea de a personaliza proiectele de acest gen. Doritorii pot prezenta schița de cutie poștală dorită, iar de la dorință la realitate mai este un singur pas. Sau se pot rezuma la cele deja existente în stoc. Pentru scările de bloc sunt ideale cutiile poștale simple și compacte.

Fiind de tip modul, este clar că trebuie să ajungeți la un punct comun cu vecinii. Simplitatea modelului este însă un avantaj. Va simplifica și alegerea, căci nu este ce să nu îți placă. Important este să fie practică, utilă și cu o adâncime ce permite corespondenței să încapă. Ce-i drept în zilele noastre ne bazăm și pe varianta electronică, așadar poate că volumul acesteia nu va fi la fel de mare.

Pot fi alese cele în modul, cu deschidere frontală, cu decupaje specifice pentru o mai ușoară utilizare a cutiei poștale, precum și pentru o mai ușoară vizualizare dacă în interior există ceva. Acestea pot avea culori diverse, chiar și câte două tonuri combinate. Cât despre numerotare, aceasta este gratuită în oferta producătorului amintit.

Cum aleg o cutie poștală de calitate

Nu trebuie să fie neapărat robustă, masivă. Sunt preferate cele din tablă decapată, finisată plăcut, vopsite în strat care rezistă. Îți poți da seama și cu ochiul liber dacă stratul de vopsea este unul gros. Estetica contează, întrucât mai întâi de toate cutiile poștale au un impact estetic la prima vedere și sunt aglomerate în scara blocului fix la intrare.

Dacă ești din București sau Ilfov, Euromag asigură și montaj. Pentru toți cei interesați serviciile rămân negreșit aceleași, iar livrarea este posibilă oriunde în țară. Totodată de aici pot fi comandate și aviziere sau suport pentru pliante.

Dacă nu ai făcut recent o astfel de investiție, ar fi timpul să ai în calcul o astfel de amenajare a scării de bloc. Înseamnă organizare eficientă și plăcută, în pofida vremurilor moderne pe care le trăim la ora actuală, încă sunt utile și necesare. Altfel, să nu te plângi când nu vei mai găsi o factură sau afli cu întârziere despre o citație.

Contact Euromag

0732 55 10 55

[email protected]

Citește și:

Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Poate să ajungă chiar în Bundesliga
Superliga
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Poate să ajungă chiar în Bundesliga
Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
Superliga
Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
Liga Campionilor
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează