GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dacă e miercuri, e Germania! 7 SuperMeciuri din primele trei ligi, la care ai SuperCote și Live Stream

Dacă e miercuri, e Germania! 7 SuperMeciuri din primele trei ligi, la care ai SuperCote și Live Stream
Dacă e miercuri, e Germania! 7 SuperMeciuri din primele trei ligi, la care ai SuperCote și Live Stream

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 18:29

În timp ce alții încă fac planuri pentru reluarea fotbalului, în Germania se joacă la turație maximă. Azi, sunt programate 7 meciuri din primele trei ligi, iar Superbet ți-a pregătit SuperCote și LIVE STREAM pentru fiecare dintre ele.

Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din Germania

Bremen - Frankfurt 

Cu 7 puncte câștigate în ultimele 3 etape, în care nu a primit gol, Werder Bremen are șansa de a părăsi locurile retrogradabile și de a urca pe poziția a 16-a în Bundesliga. „Verzii” trebuie să confirme revirimentul în duelul de acasă cu Eintracht Frankfurt, restanță din etapa a 24-a. Oaspeții de azi sunt pe ultimul loc în clasamentul partidelor disputate în deplasare. Deși în weekend a câștigat cu 2-1 la Wolfsburg, echipa antrenată de Adolf Hutter a strâns doar 10 puncte pe teren străin, în actuala stagiune. 

Ultimele 7 dueluri directe din campionat s-au terminat cu GG și 3+, deci un astfel de pariu s-ar putea dovedi un risc care merită asumat. 

Hannover - Dinamo Dresda 

Dinamo Dresda e pe ultimul loc în Zweite Bundesliga, o poziție mai curând conjuncturală. Asta pentru că echipa saxonă a fost afectată de pandemia de coronavirus, motiv pentru care nu a reluat sezonul odată cu restul adversarelor. Dinamo a jucat primul meci abia în weekend (0-2 cu Stuttgart) și are de recuperat 3 partide. Prima dintre, la Hanovra, împotriva unei echipe care, cu un singur punct în ultimele două etape, nu e scutită de grijile retrogradării. 

Precedentele 3 dueluri directe din campionat s-au încheiat cu victoria echipei care a jucat în deplasare. Mizezi pe un 2 solist azi?
Nu rata oferta de Speciale și SuperCombo pe Bundesliga, la Superbet!

Meciuri importante pentru promovare, în liga a treia

În liga a treia germană, se joacă 5 meciuri, iar unele dintre ele sunt extrem de importante în lupta pentru primele locuri. 

Astfel, liderul MSV Duisburg, care are 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, își poate consolida poziția cu un succes acasă în fața „lanternei” Carl Zeiss Jena, echipa cu cea mai slabă apărare din campionat. Crezi că e posibilă o surpriză?

Aflată pe locul 5, Munchen 1860 poate chiar să urce pe prima poziție, dacă Duisburg se încurcă. Pentru asta, trebuie să câștige la Kaiserslautern, o fostă campioană aflată în mare dificultate, la 4 puncte de retrogradare. Totuși, gazdele nu au pierdut în ultimele 4 meciuri de campionat și nu au primit gol în precedentele două dueluri directe de pe teren propriu. 

După 3 victorii consecutive, a doua echipă a lui Bayern Munchen poate câștiga la rândul său câteva poziții, printr-o victorie pe teren propriu cu Munster, formație aflată la retrogradare, dar care s-a impus în 3 din precedentele 4 etape. 

Eintracht Braunschweig este o altă echipă care țintește promovarea, iar un succes pe terenul lui Hallescher ar apropia-o de îndeplinirea obiectivului. Chemnitzer - Sonnenhof e meciul care completează programul zilei într-o ligă imprevizibilă și echilibrată, lucru confirmat de faptul că primele 11 clasate sunt „aglomerate” în doar 5 puncte. 

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri.SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

CITEȘTE ȘI: 

Vești bune pentru pariorii Superbet vin din Cehia, Ungaria, Polonia și Bulgaria

Revine Portugalia, revine Super spectacolul!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează