GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Dan Petrescu semnează cu NetBet!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 15:50

El va fi imaginea primului site legal de pariuri sportive, cazino si poker din Romania

Operatorul de jocuri de noroc NetBet, primul site licențiat în România care oferă clienților săi șansa de a paria și juca legal, are privilegiul de a anunța începutul colaborării cu fostul fotbalist internațional Dan Petrescu, care se alătură echipei noastre de imagine. Este primul pas în strategia de marketing specializată pentru piața din România iar Dan Petrescu va ajuta compania în ascensiunea sa spre succes. 

Atât în persoană, cât și pe rețelele sociale, Petrescu este iubit de fanii de fotbal din toată lumea.

Este supranumit „Super Dan” sau "Garincha al României" datorită dedicării de care a dat dovadă pe teren. În afara terenului caracterul său pozitiv a făcut să fie adorat chiar și de către cei care nu sunt neapărat fani ai sportului în care el a excelat. De aceea colaborarea lui cu NetBet este menită să aducă beneficii ambelor părți, iar jucătorii site-ului vor admira persoana care a avut performanțe la standardele cele mai înalte pe scena internațională și a primit nu de puține ori onoruri atât la nivel individual, cât și pentru echipele pe care le-a reprezentat.

Etica de muncă a lui Dan Petrescu și misiunea companiei NetBet conțin în esență principii similare. Sunt dedicați rolului lor în domeniul public, continuând să atingă succesul în timp ce ridică ștacheta pentru propriile așteptări și performanțe, într-o manieră sinceră și morală. 

Portofoliul lui Dan Petrescu este impresionant mai ales prin versatilitatea carierei lui îndeplinind așteptările pentru echipa lui fie în calitate de jucător de fotbal fie în calitate de antrenor. A excelat ca și jucător și continuă să aibă succes ca și antrenor, lucru pe care doar câțiva foști jucători au reușit să îl facă.

Faima și-a câștigat-o inițial ca și jucător, mai ales în perioada în care a jucat în Londra la Chelsea. Cu 152 de apariții pentru club, a câștigat 4 trofee pentru echipa de la King’s Road.

Ca antrenor, a propulsat în top-ul clasamentelor echipele preluate. În vârstă de 47 de ani, Dan a ghidat echipa Unirea Urziceni către primul lor titlu în anul 2009. Pe urmă a preluat cu succes echipa rusă Kuban Krasnodar, și a ajuns să fie considerat cel mai bun tânăr antrenor din Rusia. În prezent, îl urmărim pe Dan cu mare interes în evoluția lui ca antrenor într-unul din cele mai exotice locuri pentru fotbal: la echipa chineză Jiangsu Sainty.

Ca un om care este mereu în căutare de noi competiții, după cum a demonstrat de-a lungul întregii sale cariere cu imens succes, nu este o surpriză că Dan Petrescu a decis să se alăture grupului NetBet în aventura lor. Suntem încântați să-i urăm bun venit la bord și ne dorim ca asocierea vedetei cu NetBet să rămână durabilă și să aducă succes ambelor părți. 

Dan Petrescu se alătură așadar unor nume importante ale sportului din Europa care fac parte din “echipa” Netbet: West Bromwich Albion ( UK ), Saint-Etienne ( Franța ), VFL-Gummerbach ( Germania ) și cunoscutul jucător Alexandre Ruiz.

Playtech: ȘOC! Anamaria Prodan o FACE PRAF pe Gabriela Firea! HALUCINANT ce a spus despre fostul primar


Comentarii (2)
rrolss
rrolss  •  09 Septembrie 2015, 17:30

NetBet oferă clienților săi SANSA de a paria!!!auzi la ei....ce acte de caritate fac::)))ar trebui decorati de presedinte...de tot risul...iar jucatorul Alexandre Ruiz este cunoscut probabil in vreo echipa de pescuit sportiv....eu nu o sa fiu vreodata clientul vostru si sper sa fie multi ca mine

alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Septembrie 2015, 17:31

pariurile au stricat corectitudinea in sport

Vezi toate comentariile (2)
Comentează