GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  MARELE PREMIU AL CANADEI

Daniel Ricciardo peste Sebastian Vettel » Multiplul campion din Formula 1 s-a lăsat depăşit de coechipierul său în clasament

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 22:13

În 2014, după primele şase curse, australianul a obţinut rezultate mai bune faţă de cvadruplul campion mondial. Vettel nu-şi explică motivele insuccesului său.

Sebastian Vettel a cîştigat ultimele patru ediţii ale Formulei 1, germanul fiind pilotul numărul 1 al lui Red Bull. Daniel Ricciardo nici nu putea emite pretenţii în condiţiile în care australianul de abia a fost angajat în acest an de către team-ul austriac.

Au trecut şase curse din actualul sezon al Marelui Circ, iar rezultatele mai bune sînt în dreptul lui Ricciardo: două locuri trei în Spania şi la Monaco şi două locuri patru, în timp ce Vettel a prins o singură dată ultima poziţie a podiumului (Malaiezia). Australianul are nouă puncte avans în faţa lui Vettel. Acelaşi monopost, aceleaşi condiţii, dar cu două abandonuri tehnice în dreptul lui Vettel!

"Evident, Ricciardo a fost destul de rapid, probabil că au existat viraje în care Daniel a fost foarte rapid. Nu am identificat o cauză a acestor rezultate defavorabile mie, pe care însă le iau drept pozitive pentru mine deoarece îmi oferă o motivaţie în plus. Această realitate demonstrează că se poate obţine mai mult de la monopost. Ricciardo face o treabă foarte bună şi este o surpriză plăcută pentru toată lumea", a declarat Sebastian Vettel.

Germanul a fost întrebat dacă nu cumva setările monopostului sînt diferite. "Nu există diferenţe majore între cele două monoposturi. Avem preferinţe similare", a explicat Vettel.

Hamilton vrea revanşa în faţa lui Rosberg
Conflictul a izbucnit la cursa de la Monte Carlo între Hamilton şi Rosberg, britanicul considerîndu-se nedreptăţit, mai ales că a pierdut prima poziţie în topul piloţilor chiar în favoarea coechipierului său.

În Canada, Hamilton vrea revanşa. "Montreal este locul unde am cîştigat pentru prima oară un Grand Prix, în 2007, şi unde ulterior am obţinut alte două victorii (2010 şi 2012), aşa că am amintiri speciale", a declarat britanicul.

Raikkonen s-a resemnat
Debut dezastruos pentru Kimi Raikkonen, o dată cu revenirea sa la Ferrari: locul 12 la "general" în clasamentul piloţilor cu doar 17 puncte obţinute. "Ice Man" a fost mult mai lent în comparaţie cu coechipierul său, Fernando Alonso, care are totuşi un loc trei în China.

Finlandezul a admis că are dificultăţi în adaptarea cu noul monopost, problema cea mai mare fiind cauciucurile. "Nu mai putem emite pretenţii la titlul mondial, însă roata se întoarce. Cred că putem obţine rezultate bune, dar nu în acest an", a explicat Raikkonen.

54 de puncte a acumulat Ricciardo în actualul sezon, cu 9 mai multe faţă de mult mai titratul său coechipier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează