GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De anul nou joci sloturile exclusive pe care le poți găsi doar pe Superbet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 19:09 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 19:09

Iată că am ajuns la finalul lui 2021 și un nou an ne așteaptă cu surprizele și provocările lui. Vă dorim din tot sufletul la mulți ani cu sănătate și anul nou să va aducă mult noroc, belșug în casă și armonie în familie. Pentru ultimele ore ale anului și pentru un început perfect de 2022 vă propunem să vă superdistrați cu sloturile noastre exclusive care pot fi jucate și savurate numai pe site-ul și aplicația Superbet Games. Noi vom continua și în anul care începe să vă surprindem și să vă bucurăm cu cele mai tari noutăți și exclusivități. Împreună Suntem Super și în 2022!

Zeus Wild Thunder este un slot care aduce în prim-plan mitologia Greacă cu simboluri specifice acestui spațiu cultural. Se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 4 poziții fiecare și plătește pe 40 de linii fixe de premiere. Are 2 speciale posibile, Wrath of Zeus care face foarte atractiv jocul normal și care apare odată la 10 rotiri. În timpul celor 10 rotiri se colectează pe ecran Rame de Lumină acolo unde aterizează simboluri Fulger iar la a 10-a rotire toate ramele de lumină se transformă în simboluri Wild acordând astfel premii mari jucătorului. A 2-a specială este cea de Free Spins care se joacă în 3 moduri posibile în funcție de alegerea jucătorului: 15 Free Spins cu 5 simboluri Wild, 10 FS cu 7 Wild, sau 5 FS cu 10 Wild. Jocul are și opțiune de dublaj cu Cărți – Roșu sau Negru pentru jucătorii care se simt într-adevăr norocoși. Intră în joc alături de Zeus în Olimpul câștigurilor și distracției!

Book of Darkness de la BetSoft este un slot care se joacă pe 5 role cu câte 3 poziții fiecare și plătește pe 10 direcții fixe de câștig. Este construit în jurul Cărții Întunericului și a luptei pentru supremația absolută dintre Femeia Vânător și Vrăjitorul Întunecat. De altfel, una dintre specialele slotului se numește Lupta pentru Putere și îi pune față în față pe cei 2 doi eroi întunecați. Jucătorul trebuie să mizeze pe victoria unuia dintre ei iar dacă pariul este câștigător îi sunt acordate 10 rotiri gratuite cu multiplicator x5 pentru femeia vânător sau 10 rotiri gratuite cu 5 simboluri extensibile pentru vrăjitorul întunecat. Cea de-a două specială este una de rotiri gratuite și se acordă când cartea întunericului apare de 3 ori pe role. Ea acordă 10 rotiri gratuite cu un simbol extensibil ales aleator la începutul rundei. Implică-te în lupta pentru puterea absolută și fii de partea învingătorului!

Deschide chiar acum un cont la Superbet să te distrezi cu jocurile exclusive și, în plus, beneficiezi de pachetul de Bun Venit de până la 1200 de Lei și 300 de rotiri gratuite. Accesează linkul acesta, durează doar 2 minute!

Jocurile de Slingo, noile superhituri de pe platforma Superbet!

Cel mai nou concept de jocuri de casino, lansat de mai puțin de o lună în exclusivitate la Superbet, se numește Slingo, vine de la Gaming Realms, și și-a câștigat deja foarte mulți fani intrând direct în Top 5 al preferințelor pasionaților de pe platforma noastră. Slingo înseamnă o combinație foarte interactivă de Sloturi și Bingo în care ai șansa să câștigi premii supermari și distracția este pe măsură. Iată tot ce trebuie să știi despre el înainte de a-l descoperi chiar tu!

Se joacă pe o tablă de 5 pe 5 cu 25 de numere de la 1 la 75, de marcat ca pe grila de bingo. Jocul începe cu un număr fix de Rotiri, între 8 și 11, pentru miza jucată dar se poate continua cu alte rotiri pe care le poți cumpăra cu o sumă pe care ți-o propune jocul. Fiecare spin aduce 5 numere și orice număr care să regăsește pe tablă este marcat. Un Slingo înseamnă că o linie, o coloană sau o diagonală este marcată complet cu cele 5 numere care o compun. Între cele 5 numere ale fiecărei rotiri pot să apară Jokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr la alegere din coloana de deasupra, SuperJokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr oriunde pe tablă, sau Free Spin care îți aduce o rotire gratuită în plus. Scopul este să faci Full House, adică să completezi toate cele 25 de numere ale tablei de joc ceea ce îți aduce un premiu foarte consistent sau o specială care te poate premia și ea foarte bine. Asta înseamnă 12 Slingo, 5 linii, 5 coloane și 2 diagonale. 

Slingo Fortunes este o versiune hibridă a clasicului Slingo. Astfel, la începutul jocului alegi un plic din 26 posibile în interiorul căreia se află un premiu în bani. Pe măsură ce jocul avansează și tu marchezi numerele de la 1 la 75 de pe tabla de Slingo, dispar și plicurile cu bani și premiile care sunt conținute în ele. De la al 4-lea Slingo completat jocul începe să-ți facă oferte de a te retrage din joc. Dar tu poți continua cât consideri de mult, chiar până la Full House. Premiul pe care îl vei obține este un multiplicator de 20 x suma din plicul tău pentru full house. Se pare că cea mai bună strategie este să tragi toate cele 10 bile inițiale ale jocului, să ajungi la 4 slingo și apoi să îți deschizi plicul norocos. 

Slingo Lightning este cea mai rapidă versiune de Slingo, cu numere de completat doar de la 1 la 50 și cu 8 bile inițiale. Este ideală pentru pauzele foarte scurte pentru că se joacă atât de repede. Are bile suplimentare nelimitate iar la Full House se ajunge cel mai ușor, iar premiul cel mare este de 200 x Miza de Joc.

Slingo Reel King adaugă acțiunii faimosul joc de sloturi Reel King care este oferit ca bonus aleator în timpul rotirilor normale. Până la 9 personaje Reel King pot să apară în modul Bonus și fiecare dintre ele se învârte independent de celelalte acordând premii jucătorului. Atâta vreme cât învârtirile sunt câștigătoare, ele vor continua. Premiile astfel obținute se adună la premiile de linii Slingo pe care jucătorul le completează în timpul jocului normal. Acțiunea începe cu 11 bile la care se pot adăuga extra bile nelimitat, iar premiul cel mare este de 500 x miza de joc.

Nu-i așa că sună distractiv? Descoperă și tu acum jocurile Slingo și spune-ne părerea ta!

Caută și joacă responsabil toate sloturile exclusive de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Exclusive în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#SloturiExclusive #Slingo #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

SuperMașină de colecție, marele premiu pentru membrii clubului Superbet!

X Jackpot a trecut de 440.000 lei! Poate fi câștigat la oricare dintre cele peste 4000 de aparate

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează