GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce Betano este alegerea numărul 1 la European?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 20:58 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 20:58

Betano, cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume conform Galei Premiilor EGR 2019, vrea să te bucuri la maximum de adrenalina Europeanului de fotbal! Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată pe Betano, pe lângă ofertele zilnice deja active în platformă, pe toată durata turneului final, poți câștiga zilnic premii în bani cash fără depunere și fără condiții de rulaj!

De ce să joci pe Betano?

1. BETANO MASTER

Câștigă 25.000 de lei zilnic garantat și Marele Premiu 1.000.000 de lei cu Betano Master!

Ce este Betano Master?

Participarea este zilnică, premiile se oferă zilnic. Poți participa doar dacă ai cont, fără a depune bani!

Ghicește 32 din cele 44 de întrebări de pe toată durata turneului final. Ai “lovit” combinația perfectă? Felicitări! O parte din cei 25.000 de lei oferiți garantat zilnic vor fi virați direct în contul tău de joc Betano, fără condiții de rulaj! 

Veștile bune continuă. Fiecare zi de participare înseamnă încă o șansă la Marele Premiu de 1.000.000 de lei. Dacă vei reuși să ghicești 32 din cele 44 de întrebări de pe toată durata turneului final, o parte din milionul de lei pus la bătaie pentru European vor fi virați direct în contul tău personal bancar. 

2. ROATA NOROCOASĂ

Europeanul aduce o nouă sursă de distracție, Roata Norocoasă! Dacă ai cont la Betano, învârți în mod gratuit o dată pe zi, în fiecare zi, iar 5 din cele 6 căsuțe prezente pe roată te premiază cu Free Bet-uri la Sport sau Rotiri Gratuite în Cazinou! 

Câștigurile sunt fără condiții de rulaj și pot fi retrase imediat! Participarea este fără depunere, îți trebuie doar cont pe Betano.

3. EuroMarcatorul și EuroCampioana

Jucătorul favorit, dar și naționala pe care o simpatizezi la această ediție a Europeanului îți pot aduce Bonusuri.

Harry Kane, Kylian Mbappe, Romelu Lukaku, Cristiano Ronaldo sau Robert Lewandowski? Indică jucătorul pe care îl consideri viitorul golgheter al Europeanului de fotbal, iar fiecare gol marcat de el pe durata turneului îți aduce în cont câte un Free Bet în valoare de 25 de lei după fluierul de final al partidei.

Franța, Anglia, Belgia, Portugalia sau Spania? Analizează și spune-ne decizia ta printr-un pronostic pe echipa câștigătoare la European. Plasează pronosticul, iar cu fiecare gol înscris de naționala pe care o simpatizezi pe durata turneului final vei primi 25 de Rotiri Gratuite la slotul Book of Dead din Cazinoul Betano, imediat după fluierul final al partidei.

Fii și tu fan loial la European cu peste 2020 de pariuri pe meci!

Adrenalina Europeanului de fotbal se trăiește la Cote Maxime! Pariază pe Betano, unde găsești o ofertă completă de pariere pe fotbal: peste 2020 de pariuri pe fiecare meci, pariuri speciale, Cash Out 100%, BetCombo (acum și în timpul meciului), Cote cu Marjă 0%, Misiuni cu premii speciale pe toată durata turneului final, precum și Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano pentru alte competiții sportive! 

Deschide-ți cont acum, driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează