GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce este avantajos să comanzi online băuturi alcoolice pentru evenimente

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 17:51 / Actualizat luni, 14 martie 2022 17:51

De ce este avantajos să comanzi online băuturi alcoolice pentru evenimente

Dacă organizezi un eveniment pe plan personal sau profesional, cel mai simplu mod în care poți cumpăra băuturi alcoolice este să faci o comandă online. Există pe internet atât magazine de tip supermarket, cât și magazine specializate în vânzarea de băuturi alcoolice și produse gourmet de tip cosuri cadou. Acestea din urmă sunt de preferat, căci oferă o foarte mare varietate de produse, inclusiv băuturi selecte, premium și chiar exclusiviste, de lux, precum mărci de top de pe segmentul de șampanie franțuzească, lichioruri premium, sortimente rare de whisky învechit pe termen lung.

 De ce online și nu offline, în condițiile în care băuturi alcoolice găsești în marile orașe într-o varietate destul de mare în hipermarketuri și magazine cash & carry sau chiar magazine specializate în comerțul cu băuturi alcoolice? În primul rând, cumperi comod de oriunde ai fi, în orice moment dorești - marele avantaj din e-commerce. Apoi, câștigi timp prețios, eviți drumurile inutile și scapi și de efortul transportului, căci la comenzile online te bucuri de livrare prin curier. Este mult mai comod să primești pachetele cu băuturi alcoolice (bine ambalate și securizate pe timpul transportului) la adresa menționată de tine - acasă, la sediul firmei, la locația unde se desfășoară evenimentul etc. Comanzi așadar bauturi online și scapi de grija transportului.

 Magazinele online specializate în băuturi alcoolice pot onora inclusiv comenzi în volume mai mari în cazul evenimentelor, indiferent dacă vei comanda vin, gin, whisky, vodcă, vin spumant, coniac, rom, lichior. Este indicat să plasezi comanda cu suficient de mult timp înainte, pentru ca dacă magazinul online nu dispune de stoc suficient la anumite băuturi alcoolice pentru o astfel de comandă mai voluminoasă, să poată reacționa rapid și să suplimenteze din stocurilor furnizorilor. 

 Online ai parte de prețuri de obicei mai mici decât în retailul clasic - este un fapt cunoscut în general în comerțul electronic, un mare avantaj al cumpărăturilor online. Dacă vei cumpăra mai multe băuturi online pentru organizarea unui eveniment, diferența de preț se va simți cu siguranță! Este așadar avantajos inclusiv din punct de vedere financiar să cumperi de pe internet toate băuturile pentru eveniment, de la vin până la whisky și tot ce îți trebuie pentru prepararea de cocktailuri. Poți profita de oferte speciale la pachete de băuturi, kit-uri de party și pentru evenimente.

De ce este avantajos să comanzi online băuturi alcoolice pentru evenimente

 Iată și o particularitate a mediului e-commerce: conform prevederilor legale, clienții persoane fizice au dreptul de a renunța la o comandă (total sau parțial), returnând anumite produse într-un interval de timp, fără a invoca un anumit motiv. Astfel, dacă vei comanda mai multe băuturi alcoolice decât ai estimat că aveai nevoie pentru eveniment (de la aniversare sau zi onomastică la nuntă, botez sau eveniment corporate de tip cocktail sau conferință de business), ai posibilitatea de a returna produsele sigilate după respectivul eveniment. 

 Pentru a te asigura de această posibilitate, verifică termenii și condițiile de retur ale magazinului respectiv, înainte de a lansa comanda. Desigur, ținând cont că ai avut parte de prețuri mici la băuturi alcoolice și că băuturile premium nu au date de expirare, este mai avantajos să le păstrezi pentru consum ulterior, în diverse alte ocazii.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close