GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce mai bine cumperi un sistem fotovoltaic complet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 16:43 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 16:43

În ziua de azi să deții un sistem fotovoltaic complet este total în avantajul tău. De ce îți spunem acest lucru? Pentru că dacă alegi să cumperi panouri solare off grid, spre exemplu, nu mai trebuie să plătești facturi la energie. Dacă optezi pentru modele on grid, plătești facturi mai mici, însă, și energia îți este asigurată 24 din 24. Dar nu despre asta este vorba în articolul de față, ci de acele sisteme complete. Când spunem sistem, vrem să te gândești la totalitatea componentelor ce fac realizabilă activitatea unui panou solar: acumulatori, invertoare, baterii etc. Despre ele discutăm în cele ce urmează.

3 motive esentiale să alegi panouri solare pentru casa ta

1.     Energie inepuizabilă dintr-o sursă naturală ce nu poluează atunci când este folosită. Nu există emisii de carbon, astfel, natura este protejată.

2.     Poți să fii independent de furnizorii de pe piața energetică românească. Acest lucru este posibil atunci când alegi varianta de off grid.

3.     Plătești facturi mai mici și chiar poți primi bani de la furnizor dacă deții un model on grid cuplat la rețeaua publică. Mai multe poți afla de pe Energie Solară SunUP.ro.

Sistem fotovoltaic complet pentru casa ta

Dacă ai ajuns la decizia de a deveni deținător de panouri fotovoltaice, te anunțăm și informăm cu drag că este cea mai bună decizie pe care ai luat-o. Cum ți-am prezentat și mai sus, acestea îți aduc o serie de beneficii. Desigur, există și câteva dezavantaje în funcție de tipul pe care îl alegi, dar suntem de părere că se completează. Fie că alegi on grid sau off grid, ai de câștigat și pierdut în mod egal. Însă, ce ar trebui tu să ai în vedere este un aspect mai delicat și anume, să apelezi la un sistem fotovoltaic complet.

Un astfel de sistem conține un element foarte important pentru ca panourile să poată funcționa și anume, invertoarele. Aceste invertoare sunt cele ce transformă curentul continuu în curent alternativ, cel de care aparatele din casa ta au nevoie pentru a putea funcționa. Fără de ele, panourile nu-și pot îndeplini obiectivul. De asemenea, un sistem complet poate conține și acumulatori. Însă, acești acumulatori pot fi atașați doar acelor variante off grid ce acumulează energia în exces și o păstrează pentru clipe critice, pană de curent spre exemplu.

În componenta unui sistem fotovoltaic complet mai găsești și un regulator de încărcare. Totodată, acest sistem este compus din mai multe panouri, număr potrivit pentru a îți asigura necesarul de energie de care casa ta are nevoie. De ce este avantajos să cumperi sistemul?

Credem noi că cel mai important lucru stă în buget. Dacă ai alege să cumperi fiecare piesă în parte, costurile s-ar ridica la sume foarte mari. Într-adevăr, și un astfel de model nu este foarte ieftin, însă, rămâi cu mai mulți bani în buzunar după achiziționare. În plus, în timp această investiție se va întoarce la tine pentru că nu vei mai fi pus în situația să plătești facturi la energie. Fie nu le vei mai plăti deloc, fie nu integral, iar în unele cazuri fericite, chiar poți primi bani de la furnizori.

Concluzie

Este mult mai benefic și avantajos pentru buzunarul tău să cumperi un sistem complet. Nu vei mai pierde timp să cauți fiecare piesă în parte, să le potrivești, să irosești bani, ci vei avea totul într-un singur loc. Doar mai trebuie montate și gata, ai un sistem energetic chiar la tine acasă! Ușor, nu? Noi suntem de părere că DA! 

Citește și:

Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Superliga
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Altele
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează