GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce proceduri și intervenții estetice poți beneficia la https://www.dr-renert.com?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 14:06

Cu toții ne dorim să avem forme perfecte și un chip armonios, care să se păstreze peste timp. Din păcate natura nu este la fel de generoasă cu toate persoanele și de multe ori micile imperfecțiuni pot deveni mari motive de frustrare. Înaintarea în vârstă și obiceiurile de viață își pun și ele de multe ori amprenta pe ceea ce ar trebui să fie imaginea noastă ideală. Tocmai de aceea, de multe ori intervențiile estetice, cum sunt și cele disponibile la https://www.dr-renert.com, sunt cam singura soluție de a opri timpul sau de a obține echilibrul fizic și emoțional dorit. 

Operațiile și intervențiile estetice sunt o metodă testată, din ce în ce mai accesibilă, prin care ne putem împăca cu noi și putem dobândi sau redobândi încredrea de sine pe care o așteptăm. Unul dintre cabinetele ce se bucură de multe vizite și reușite medicale, este cel al doctorului Renert Gad. La clinica acestuia pot fi realizate cele mai cunoscute intervenții de întinerire și remodelare corporală sau de chirugie plastică facială și corporală. Practic în acest cabinet poți beneficia de cele mai moderne și mai actuale tehnici și intervenții estetice realizate cu cele mai noi și mai performante soluții și aparaturi.

Care sunt cele mai importante intervenții disponibile la clinica dr. Renert Gad?

La această clinică sunt disponibile cele mai solicitate și cele mai noi tehnici de întinerire și remodelare facială și corporală. Intervențiile vor fi efectuate în Spitalul Med Life din bd. Ferdinand. Printre acestea menționăm:

  • Proceduri faciale: tratamentul ridurilor, lifting facial, tratamentul cearcănelor, tratamentul pleoapelor, rinoplastie, oroplastie, conturarea pomeților, proceduri de mărire a buzelor, tratamentul petelor, acneei, pistruilor.
  • Proceduri corporale: intervenții de mărire, micșorare, ridicare sâni, corecții, liposucție abdomen și picioare, mărirea nechirurgicală a feselor și a gambelor, ridicarea feselor cu microfibre.
  • tratamente speciale cu laser: tratamentul cicatricilor, venelor superficiale, rejuvenarea și întinerirea feței, excizia tumoretelor și a papiloamelor, ștergerea tatuajelor etc.

Așadar, orice tip de intervenție estetică minim invazivă sau chirurgicală ai avea nevoie, aici găsești și experința și soluțiile necesare pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

De ce să alegeți intervențiile estetice realizate în această clinică?

Grație experienței acumulate prin realizarea de mii de intervenții estetice, acest medic este un specialist pe mâna căruia merită să te încredințezi. Rezultatele pe care le poți obține sunt deosebite și remarcabile. Calitatea consultului, a recomandărilor, a intervenției și a reușitei vor fi pe măsura așteptărilor. 

Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate, acest medic estetician va avea întotdeauna grijă să discute cu fiecare pacient toate aspectele implicate, detaliile procedurii și metodele considerate cele mai potrivite. La fel de important este să cunoască antecedentele medicale ale pacientului și să facă simulări pentru a găsi împrună cea mai bună  alternativă.

Reușita intervențiilor și operațiilor va fi asigurată atât de pregătirea și experiența dobândite, cât și de  soluțiile și aparatura medicală folosită. În acest cabinet sunt disponibile doar produse și echipamente de cea mai bună calitate. Toate intervențiile vor fi lipsite de riscuri și se vor desfășura  în conformitate cu protocoalele oficiale, respectând cu strictețe toate normele și condițiile de igienă. Fiecare dintre pacienți va fi informat cu lux de amănunte în privința naturii și metodelor folosite pentru intervenții și i se vor da toate detaliile de care are nevoie, atât pentru a lua cea mai bună decizie, cât și pe toată durata derulării proceselor.

Decizia de a recurge la o operație de estetică poate fi influențată de mulți factori și este bine să analizăm cu atenție fiecare dintre motivele ce stau la baza acestei decizii și care sunt schimbările pe care dorim să le aducă o astfel de intervenție pentru fizicul și psihicul nostru. Fie că este vorba despre o intervenție reparatorie sau doar de una estetică, sunt multe persoane care nu conștientizează pe deplin implicațiile unor modificări radicale. 

În cazul injecțiilor cu botox, acid hialuronic sau grăsime proprie efectele sunt ajustabile și reversibile. Nu există niciun motiv de îngrijorare. Însă în cazul  intervențiilor cu efecte permenente sau de durată, fiecare pacient va trebui să cântărească bine decizia și să se consulte bine cu medicul estetician. Recomandările primite pot să difere de cele dorite.

Modificările au în cele mai multe cazuri o influență pozitivă. Însă pot exista și situații în care pacienții consideră că puteau să se mai gândească un pic. Tocmai de aceea este foarte important să aveți o discuție preliminară foarte detaliată cu esteticianul pe care îl alegeți pentru a vă remodelea trupul, chipul și chiar viața.

Pentru a fi cât mai reușită, o intervenție trebuie să fie realizată într-o clinică de specialitate cu recomandări, care dispune de tot ce este necesar pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. Una dintre cele mai bune clinici de acest tip este și Clinica Dr. Renert Gad, una dintre cele mai sigure și mai speciale clinici pentru efectuarea oricărui tip de proceduri estetice. 

Pentru a afla mai multe informații despre intervenții și costuri, accesează site-ul. Dr-renert.com. La datele de contact poți lăsa un mesaj sau poți afla numărul de telefon la care poți suna pentru un consult.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează