GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce să cumpărați CD uri jocuri educationale PitiClic?

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 15:39

Acum că vacanța a intrat în linie dreaptă, toți educatorii și părinții sunt conștienți că modul de raportare la învățare a celor mici se va schimba radical. Ei vor dori să se bucure din plin de timpul liber și să se joace mult mai mult afară cu ceilalți copii. Cum legătura cu educația nu trebuie pierdută sau abandonată niciun moment și cum cu siguranță cei mici vor dori să petreca ceva timp și în fața calculatorului, este foarte util să vă gândiți să achiziționați câteva CD uri jocuri educationale PitiClic.

Pentru a-i face pe cei mici să-și pastreze viu interesul pentru cunoaștere, să-și antreneze mintea și să nu-și iasă din formă, putem alege chiar și jocuri pentru calculator sau aplicații pentru telefon și tabletă. Acum avem suficiente variante la dispoziție și opta pentru o serie de jocuri extrem de interesante și de utile în educația lor. Prin intermediul jocurilor interactive, copii pot să dobândească mult mai ușor o serie de cunoștințe utile despre matematică, bune maniere, știință, tabla înmulțirii sau împărțirii, educație finaciară, sănătate, limbi străine etc.

Atunci când încercăm să-i atragem pe cei mici la învățare prin joacă și prin mijloace pe care ei le preferă, întregul proces va decurge mai ușor. Apelând la această metodă atât părinții, cât și copiii vor fi mai fericiți și mai câștigați. Educația fără presiune și facută cu pasiune va fi întotdeauna un instrument mult mai eficient.

Folosirea de jocuri electronice, cu grafică, interacțiune, feedback calm și multă încurajare îi vor face pe cei mici să se bucure mult mai mult de această formă de învățare. Angajamentul copiilor  va fi deplin  și implicarea lor va fi  extrem de utilă în   achiziția și consolidarea cunoștințelor.

Având în vedere că tehnologia a pătruns adânc în zilele noastre în toate aspectele vieții noastre, și este accesibilă și agreată de la vârste tot mai fragede, CD-urile, aplicațiile, soft-urile și cărțile digitale de la PitiClic vor fi unele dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate metode de a-i atrage pe cei mici la studiu.

CD-urile și aplicațiile educative sunt metode extrem de eficiente pentru învățare, care îi antrenează pe copii și îi ajută să își completeze în mod plăcut și util cunoștințele. Ele oferă un tip de învățare dinamic și atractiv, făcându-i astfel mai deschiși față de ideea de studiu. Cu ajutorul lor pot fi obținute rezultate greu de atins prin mijloacele clasice de predare și evaluare. Atunci când au în față posibilitatea de a învăța prin intermediul unui joc interesant, cu filmulețe și o grafică deosebită, copiii au o plăcere mult mai mare de a lucra.

De ce să alegeți jocurile educaționale PitiClic?

Dacă în timpul școlii programul copiilor este de cele mai multe ori extrem de încărcat, iar lucrul suplimentar se face adesea pe caiete auxiliare, acum în vacanță ei vor avea timp să studieze și ceea ce nu este inclus în programa școlară și să stea și pe calculator.

Pentru a îmbina cât mai mult utilul cu plăcutul, folosirea de CD-uri și aplicații educative le oferă șansa de a se bucura de amândouă. Aceste software-uri pentru PC sunt programe concepute special, care urmăresc diverse scenarii didactice, astfel încât cei mici să-și însușească cu plăcere anumite cunoștințe. Ele au un conținut educativ diversificat și bine pus la punct de către cadre didactice cu experineță. Parcurgerea unor etape sau teste cu o grafică deosebită și antrenante le va oferi copiilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe noi, într-o manieră foarte relaxată și plăcută.

Printre cele mai apreciate jocuri educaționale PitiClic sunt cele referitoare la bunele maniere, noțiuni de știință, învățarea tablei înmulțirii, educație financiară, educație pentru sănătate, limba franceză sau limba engleză. Aceste informații vor fi asimilate treptat, prin parcurgerea unor module bine structurate și organizate prin intermediul unor programe.

Jocurile sunt disponibile în format fizic, pe CD sau în format electronic prin  intermediul unui link de download și un numar de activare. Toate aceste produse educaționale sunt realizate de dascăli cu experiență și sunt elaborate ținând seama de vârsta și nivelul de pregătire al celor mici.

Un alt tip de jocuri interesante sunt și aplicațiile educative și distractive. Copiii se pot juca cu ”Pufălosul prietenul meu” ori cu ”Roboțelul cel isteț” și pot învăța forme geometrice, culori și cifre, operații matematice. Ei se mai pot juca și cu dinozaurii cei isteți sau pot deprinde regulile corecte de circulație rutieră și pot obține ”permisul de bun pieton”. Tot prin intermediul acestor aplicații ei pot dobandi primele noțiuni de educație financiară sau pot juca un joc de strategie.

Un alt tip foarte îndrăgit de interacțiune cu grafica și lectura sunt cărți digitale interactive. Ele se găsesc sub formă de aplicații pentru dispozitive mobile, tablete și telefoane inteligente cu Android sau iOS. Se pot citi simplu. Prin doar o apăsare se poate porni și lectura automat fiecare pagină. Grație evoluției tehnologiei acum nu mai trebuie să cărați cărțile cu voi. E suficient să instalați aplicațiile cu cărțile preferate și totul va fi ușor.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse și a comanda online intrați pe site-ul Soft4kids.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează