GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce servicii beneficiază bătrânii la caminul www.senior-center.ro?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 14:31

O dată cu înaitarea în vârstă capacitatea persoanelor de a se mai îngriji singure sau de a se mai raporta corespunzător la toate aspectele implicate în activitățile zilnice scade îngrijorător. Multe dintre ele riscă chiar să se accidenteze sau să-și pună viața în pericol. Tocmai de aceea, dacă doriți să le oferiți parinților sau bunicilor cele mai sigure și mai bune condiții de îngrijire și desfășurare a unei vieții adecvate vârstei, apelați la serviciile oferite de caminul www.senior-center.ro.

Senior Center este soluția perfectă pentru a-i ajuta pe cei dragi, care suferă de anumite maladii, să se bucure de o bătânețe  și o viață liniștită. Acesta este un centru de îngrijire premium, ce dispune de toate dotările necesare pentru a se ocupa cât mai bine de îngrijirea lor. Personal calificat în geriatrie este în permanentă la dispoziția lor. Acesta este alcătuit din: medici, asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenți sociali și ergoterapeuți. Astfel persoanele vârstnice beneficiază în permanență de asistență medicală, îngrijire, terapie fizică, comunicare și terapie ocupațională.

De multe ori vârsta înaintată este asociată cu o serie de riscuri de sănătate și de accidentare care  sunt inevitabile. Bătrânețea duce la slăbirea capacității fizice și la riscul de îmbolnăviri diverse. Batrânii, pe lângă bolile specifice vârstei, precum artroza, osteoporoza, reumatismul, diabetul, afecțiuni cardiace, sunt mult mai expuși și la îmbolnăviri sezoniere, precum gripa, pneumonia sau chiar la riscul de accidente vasculare, cerebrale, fracturi și traumatisme diverse.  Nu putem să nu menționăm și diverse boli psihice, precum demența sau Alzheimer, depresie, anxietate etc.. Datorită acestor boli, ele au nevoie în unele cazuri de supraveghere permanentă și de îngrijire specializată. 

Date fiind aceste aspecte, dacă aveți în familie o persoană mai în vârstă, care este mai expusă la aceste riscuri, pentru a evita o tregedie și a-i asigura o bătrânețe cât mai liniștită, cel mai sigur este să apelați la serviciile unui centru  de îngrijire bătâni premium, așa cum este Senior Center.

Care sunt serviciile și avantajele oferite de acest centru de îngrijire bătrâni?

Dacă sunteți în căutarea unui centru premium, care să vă ofere cele mai avantajoase condiții, cu certitutine aceasta este cea mai bună ofertă de pe piață. Ca în orice serviciu, dacă doriți să aveți parte de cele mai înalte standarde, prețul va fi unul corect. 

Acest centru dispune de servicii incomparabil mai bune decât cele oferite de azilele obișnuite de bătrâni și diferite de centrele de îngrijire de tip spital. Conceptul ce stă la baza acestei alternative este unul nou, la standarde occidentale, menit să ofere un acasă autentic tuturor celor care aleg această variantă. Scopul principal este acela de a asigura cele mai adecvate și mai bune servicii pentru persoane în vârstă, într-o perioadă de refacere medicală sau care suferă de anumite probleme medicale ce nu le mai permit să fie îngrijite acasă. Dotările, echipamentele și personalul sunt alese special pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor celor cărora le sunt destinate. Camerele sunt spațioase, dispunând de grupuri sanitare și tot ce este nevoie pentru a oferi condiții ca acasă.

Iată care sunt principalele serviciil oferite de acest centru:

  • Trei mese zilnice și 2 gustări, produse în bucătăria proprie
  • Condiții de igienă impecabile
  • Transport pacienți în caz de nevoie
  • Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
  • Analize medicale cu recoltare de probe la sediul căminului
  • Servicii medicale de neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet și nutriție
  • Servicii de igienă personală, respectiv coafură, frizerie, manichiură, pedichiură
  • Locuri de recreere și interacțiune
  • Piscină
  • Organizarea zilelor de naștere, onomastice, a sărbătorilor de Paște, Crăciun, An Nou
  • O curte spațioasă și frumos amenajată
  • Plimbări în Parcul Herăstrău
  • Excursii de o zi în diverse locuri sau la mănăstiri
  • Ieșiri în oraș la restaurant.
  • Admiterea vizitelor și menținerea unei legături permanente cu familia.

Toate aceste facilități sunt menite să ofere cel mai propice mediu de refacere și trai pentru toate persoanele aflate în această nevoie. Timpul petrecut aici va fi unul deosebit, adecvat intereselor și necesităților persoanelor cazate aici. 

De ce să alegeți serviciile căminului de bătrâni Senior Center?

Acest centru de îngrijire este unul cu totul special. Condițiile de viață și de îngrijire oferite tuturor beneficiarilor sunt la cele mai inalte standard. Camerele sunt curate și spațioase, spațiile comune sunt bine întreținute, există și o gradină amenajată cu foișor, terase, leagăne, piscină, grătar și mute alte forme de relaxare. 

La dispoziția beneficiarilor se află în permanență o echipă bine pregătită, specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se simtă  acasă. Personalul și cadrele medicale dispun de răbdarea și experiența necesară pentru a avea grijă de toți cei aflați aici, indiferent de problele lor. 

Pentru a se convinge de calitatea serviciilor, familia poate suna la centru pentru a solicita o vizionare și pentru a discuta cu cei care se ocupă de administrarea centrului și de cazare. Serviciile pot fi personalizate, conform preferințelor și solicitărilor celor dragi.

Pentru a afla mai multe detalii despre centru, servicii, dotări și personal, accesați site-ul Senior-center.ro!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează