GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce sportivii de performanță trebuie să bea doar apă îmbuteliată?

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2023 14:39 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:39

În ciuda apariției a numeroase băuturi care "promit" că hidratează organismul în cel mai bun mod posibil, tot apa reușește să facă acest lucru cel mai bine, fiind singurul lichid 100% benefic pentru corpul uman. Pentru sportivii de performanță, indiferent de disciplina practicată, este cu atât mai important, întrucât ei depun un efort fizic considerabil, în urma căruia pierd lichide, prin transpirație. Cu toate acestea, trebuie ca apa consumată să fie una de calitate, iar apa îmbuteliată îndeplinește criteriul respectiv, după cum vei vedea în continuare. Parcurgând articolul, vei afla și de unde să achiziționezi bidoane de 19litri, în cele mai avantajoase condiții.

În primul rând, în România, apa de la robinet nu este întotdeauna potabilă, având un aspect, un miros și un gust reprobabile. În schimb, apa imbuteliata, spre exemplu de la H2On, companie care livrează acasă și la birou, oriunde în țară, în cel mai scurt timp, este microbiologic pură și premiată inclusiv la nivel internațional. Produsul, ambalat în bidoane de 19litri, a fost distins cu Superior Taste Award, din partea International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), în anii 2019, 2020, 2021 și 2022. Juriul, format din peste 200 de somelieri de la restaurante cu stele Michelin din toată Europa, a remarcat "transparența extraordinară, aroma delicată și senzația finală plăcută și răcoritoare" a apei respective.

În al doilea rând, spre deosebire de apa provenită din alte surse, indiferent care ar fi ele, apa îmbuteliată este 100% sigură și pentru că nu există absolut niciun risc de a fi contaminată. Acest lucru este crucial pentru sportivi, atât pentru că îi va ajuta să se mențină în cea mai bună formă, fără a fi "puși la pământ" de diverse bacterii sau virusuri, cât și pentru că nu există nici cea mai mică probabilitate ca apa să conțină substanțe interzise. Din păcate, după cum vedem în diferite exemple din jurul nostru, "doping-ul", chiar și cel accidental, a devenit din ce în ce mai prezent, iar acesta este echivalent cu întreruperea carierei pentru luni sau chiar ani întregi.

De ce sportivii de performanță trebuie să bea doar apă îmbuteliată?

Nu depune un efort suplimentar pentru a te bucura de hidratare!

Nu în ultimul rând, apa îmbuteliată de la H2On "punctează" decisiv și la capitole precum eficiență, comoditate și confort. Asta pentru că prețul său este unul redus, de puțin peste 1 leu per litru, incomparabil mai mic decât în cazul sticlelor sau PET-urilor. De asemenea, bidoanele îți vor fi livrate acasă în cel mai scurt timp, printr-o simplă apăsare a unui buton pe site-ul companiei sau prin plasarea unei comenzi telefonice. Prin urmare, nu vei mai pierde timpul cu drumurile la supermarket și "greutatea" cumpărăturilor, atât la propriu, cât și la figurat, ceea ce îți va permite să te relaxezi. Știm cât de important este repausul pentru un sportiv de performanță, iar orice efort în afara sălii sau stadionului poate duce la o nedorită accidentare.

În concluzie, alege apa îmbuteliată, "combustibilul" ideal pentru performanțe pe care nici tu nu te gândeai că le poți atinge! Mai ales că acum știi și de unde să o comanzi, cu toate avantajele incluse!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează