GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„De la Moșu’, pentru jucători”: 24 de zile cu Oferte Speciale la Unibet

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 17:31 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 17:32

Decembrie este luna cadourilor și a vacanței de iarnă, însă competițiile sportive nu se opresc în totalitate. Pe 5-7 decembrie se dă bătălia finală în grupele Champions League și Europa League, Campionatul European de Handbal Feminin ne ține în fața televizoarelor până duminică, 20 decembrie, Premier League și La Liga nu au pauză până la finalul anului, iar Bundesliga, Serie A și Liga 1 intră în vacanță cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Astfel, dacă iubești sportul și îți place să pariezi pe echipele favorite, nu uita să vizitezi în fiecare zi site-ul agenției de pariuri online Unibet, care a pregătit, ca în fiecare an, un Calendar de Crăciun cu Oferte Speciale zilnice până pe data de 24 decembrie. Sunt vizați, nu doar pariorii, ci și cei care preferă jocurile de cazino, pokerul sau chiar bingo, așa că nu mai sta pe gânduri!

Descoperă ofertele din Calendarul Advent Unibet chiar acum și profită la maxim de promoțiile exclusive!

Ce este Calendarul de Crăciun Unibet?

Calendarul de Crăciun pregătit de Unibet este o campanie promoțională foarte populară, prin intermediul căreia, an de an, în cursul lunii decembrie, clienții Unibet se bucură de diferite bonusuri la pariuri sportive, jocuri de cazino, poker sau bingo. Partea frumoasă este că ofertele sunt dedicate tuturor clienților, așa că nu este nevoie să înregistrezi un cont nou pentru a beneficia de promoții.

La ce oferte să te aștepți?

Detaliile exacte ale ofertelor nu sunt dezvăluite, de regulă, până în ziua în care sunt disponibile, însă, la modul general, te poți aștepta la:

  • Pariuri - Pariuri fără risc, Pariuri bonus, Creșteri de profit, Cote speciale, Concursuri de predicții - așa cum este celebrul Champions League Predictor cu premii de 125.000 RON la fiecare etapă
  • Cazino - Bonusuri la cazino, Rotiri bonus, Turnee de sloturi sau de live cazino - la mesele de blackjack și ruletă
  • Poker - Tichete bonus pentru diferite jocuri de poker, Turnee de poker freeroll sau cu fond de premiere adăugat
  • Bingo - Tichete cash pentru jocurile de bingo, Misiuni de Crăciun cu premii în Vouchere bingo și Rotiri cash

Cum poți profita de ofertele Unibet în decembrie 2020? 

Nimic mai simplu! Intră zilnic în contul tău Unibet sau deschide-ți unul chiar acum, apasă pe cifra corespunzătoare zilei în care te afli și află ce ofertă este disponibilă. Fiecare dintre promoții va fi însoțită de instrucțiuni, termeni și condiții, astfel încât să-ți fie foarte ușor să-i dai curs. 

Dacă întâmpini greutăți de orice natură pe www.unibet.ro, ar fi bine să știi că serviciul de Relații cu clienții Unibet este unul dintre cele mai bine puse la punct. Poți solicita ajutor prin Live Chat în limba română, între orele 10:00 și 24:00, sau în limba engleză, în afara intervalului orar menționat. De asemenea, ai posibilitatea să contactezi operatorii Unibet și prin mail. 

Ofertele din Calendarul de Crăciun nu sunt singurele de care poți profita pe parcursul lunii decembrie. Pariu Bonus la 4 pariuri plasate, Ofertele pentru Champions League, Turneele săptămânale de 150.000 RON la live casino sau cele de 375.000 RON dedicate amatorilor de sloturi, sunt doar câteva dintre promoțiile ce îi plasează pe cei de la Unibet în topul preferințelor jucătorilor din peste 100 de țări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează