GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De la Unibet pentru jucători: 8 vacanțe de 6.000 EUR, 8 PlayStation 5 și alte surprize

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 15:48 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 15:56

Experiențele cool devin și mai cool atunci când nu le trăiești pe cont propriu, ci alături de gașca ta - oamenii importanți pentru tine. Exact așa crede și Unibet, promotor al distracției online și offline. 

Cea mai nouă campanie promoțională a operatorului de pariuri sportive și jocuri de cazino online vine cu premii care "se savurează" cel mai bine împreună cu cei mai buni prieteni: vacanțe cu buget generos (6.000 EUR) și console de jocuri PlayStation 5. 

În fiecare săptămână de campanie (9 octombrie - 3 decembrie 2023) se acordă câte un astfel de premiu, alături de o mulțime de alte cadouri pentru cei mai norocoși jucători de pe platforma Unibet. 

Distracție la cele mai înalte cote? Să tot fie, cu buget de 6.000 EUR când construiești vacanța perfectă pentru tine și cei apropiați. Consolele de jocuri de ultimă generație au fost alese ca premii tot în spiritul divertismentului echilibrat, de împărtășit cu prietenii. La Unibet, cele 8 săptămâni promoționale înseamnă 8 momente cu șanse la super premii acordate în fiecare săptămână. 

Activează-ți spiritul competitiv pentru cele mai cool experiențe în gașcă!

Să fie clar, doar premii grozave! Fondul de premiere la fiecare extragere cuprinde: un voucher vacanță în valoare de 6.000 EUR, un PlayStation 5, un Garmin Watch, 7 premii a câte 1000 RON bani de folosit pe platforma Unibet, 10 premii a câte 500 RON bani de folosit pe platforma Unibet și 80 premii a câte 250 Rotiri la Jungle Jamboree plus 50 RON Pariu extra cu funcția Creare Pariu.

Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni, de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie.  Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, trebuie să ai cel puțin un tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă.  Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.  

Cum se obțin tichete la extragere, adică șansele la premii

Așa cum a obișnuit și în alte campanii promoționale cu premii oferite prin tragere la sorți, participarea în sine nu este asociată cu costuri suplimentare față de costul distracției obișnuite pe platforma unibet.ro sau în aplicația de mobil Unibet. Practic, te distrezi așa cum îți place, dar primești extra beneficii promoționale: tichete care se transformă în șanse la premii. 

Vrei și tu să participi? Primul pas este tocmai să optezi pentru participare. Ulterior, fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) îți aduc un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective. Nu există un număr maxim al tichetelor pe care le poate obține un jucător, dar jocul responsabil trebuie să aibă prioritate - alege să te distrezi echilibrat, fără excese!

De fapt, marile premii - voucherele de vacanță de 6.000 EUR și consolele PlayStation 5 - te duc cu gândul tocmai la divertisment variat, alături de prieteni. Astfel de premii completează distracția la pariuri sportive și jocuri de cazino online. Știm foarte bine că, dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! O vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție!

Unibet, un brand de încredere în lumea divertismentului

Parte dintr-un grup de renume internațional (Kindred Group) ce are 26 de experiență pe piețele globale, Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este un brand construit pe baza unor principii solide. 

Jucătorii sunt mereu în centrul atenției, tocmai de aceea există și această preocupare pentru jocul responsabil, astfel încât aceștia să aibă doar experiențe plăcute la jocurile de noroc. La Unibet, totul este legal și sigur, cu tehnologie de ultimă generație și o echipă bine pregătită - de la jucători, pentru jucători!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează