GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CLUJ-NAPOCA, 29 OCTOMBRIE

DENIS URUBKO LA CLUJ. Eveniment remarcabil în Cluj: Denis Urubko, expert în deschiderea de rute noi la altitudine extremă, susține o conferință de neratat!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 10:53

Denis Urubko, unul dintre cei mai valoroși alpiniști din toate timpurile, va susține o prezentare în data de 29 octombrie la Cluj-Napoca.

Urubko, 45 de ani, beneficiază de recunoaștere mondială din 1999, când a stabilit un record pentru Proiectul Snow Leopard, cu ascensiunile sale remarcabile pe toate cele cinci vârfuri de 7.000 de metri ale fostei URSS, în doar 42 de zile.

În timp, a devenit expert în deschiderea de rute noi și ascensiuni la 8.000m în condiții extreme de iarnă - ultima sa tentativă fiind pe K2 (8.611m), Pakistan, în iarna acestui an, alături de o echipă din Polonia.

Denis Urubko este multiplu câștigător al Pioletului de Aur, distincția supremă în alpinism. În doar 9 ani, a urcat toți cei 14 optmiari, fără oxigen suplimentar.

Are triplă cetățenie – Rusia, Polonia și Italia – și este considerat cel mai experimentat și puternic alpinist din lume aflat în activitate. Formatul evenimentului este tip conferință și va include o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul se desfășoară în limba engleză. Locurile sunt limitate, iar biletele pot fi cumpărate AICI. 

42625752 1866249683466965 4404833113482461184 n

Filosofia: "Oxigenul, cafeaua, șerpașii, toate sînt doping"

S-a născut în Vestul Kazahstanului, în 1973, "într-o perioadă de haos general, în care toată lumea nu avea de muncă, nu erau bani, dar costul vieții era nimic, iar toată lumea avea vise". Părinții l-au dus pentru prima dată în munți, a continuat prin escaladări solitare în Altai sau Vladivostok, și toate s-au concretizat prin înscrierea într-un club. "Pur și simplu, am simțit că asta e ceea ce vreau să fac, niciodată nu a fost vorba despre bani, totul a fost pasiune. Trebuie să îți realizezi visul, indiferent dacă ești Forrest Gump și singurul tău scop este să alergi".

A făcut opt ani de armată, între 1993 și 2001, unde a bifat gradul de locotenent și "am învățat disciplina în tot ceea ce fac. A fost foarte, foarte importantă, aș recomanda-o oricărui tînăr din lumea asta".

Denis Urubko a acordat contextul activităților sale care frizează extremul într-un interviu eveniment pentru GSP, în urmă cu 3 ani. Textul poate fi citit AICI.

Evenimentul de la Cluj va avea ca țintă performanța, managementul riscului, echipă și valorile pe care alpinismul pur le scoate la iveală. Nu ratați o întâlnire specială cu unul dintre cei mai interesanți sportivi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează