GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Der Klassiker, derby-ul fotbalului total

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 17:16

Momentul marelui meci a sosit. Primele două clasate din Bundesliga, Bayern Munchen și Borussia, deschid etapa a 28-a, marți, de la ora 19:30. Duelul de la Dortmund poate arunca în aer lupta pentru titlu sau le poate permite bavarezilor să ia un avans probabil decisiv. 

Ambele echipe sunt în mare formă, dar Bayern are de partea sa liniștea oferită de cele 4 puncte pe care le are în fața Borussiei, dar și încrederea dată de cele 5 victorii obținute în ultimele 6 confruntări directe din campionat. Mai mult decât atât, cele mai recente două episoade din Klassiker în Bundesliga au fost adjudecate într-o manieră categorică de actualul lider: 5-0 și 4-0. Totuși, ambele s-au disputat la Munchen. 

La fel ca toate meciurile din Bundesliga, derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen va fi transmis Live Stream Toate pe site-ul și în aplicația Superbet. 

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

BORUSSIA ARE 6 VICTORII CONSECUTIVE 

Formația pregătită de Lucien Favre vrea să profite de valul de entuziasm adus de cele 6 victorii consecutive și 9 în ultimele 10 etape. În plus, Borussia impresionează din punct de vedere defensiv: a luat un singur gol în precedentele 6 runde, în care a înscris nu mai puțin de 15 goluri. 

De altfel, faza ofensivă nu a fost niciodată o problemă pentru Dortmund. Mai ales pe teren propriu, unde galben-negrii au înscris cel puțin două goluri în 28 din ultimele 30 de partide disputate în campionat. 

13 CU GHINION PENTRU BAYERN? 

Hansi Flick a reușit să o revitalizeze pe Bayern și a fost recompensat cu un contract cu normă întreagă, până în 2023. Bavarezii au defilat în campionat în ultimele luni și sunt neînvinși de 13 meciuri, reușind să câștige 12 dintre ele. 

Ultimul eșec al campioanei s-a înregistrat la începutul lui decembrie, 1-2 cu cealaltă Borussia, Monchengladbach. De atunci, Bayern a legat 6 victorii în deplasare, iar în 5 dintre aceste jocuri a marcat cel puțin 3 goluri. 

Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate în direct și pariază oricând și de oriunde.

PRIMUL DUEL HAALAND - LEWANDOWSKI 

Unul dintre punctele de atracție ale partidei-vedetă din această rundă este, fără îndoială, duelul Erling Haaland vs. Robert Lewandowski, care se vor afla pentru prima oară față în față. 

Norvegianul de 19 ani, transferat de BVB în ianuarie, de la Salzburg, a marcat deja 10 goluri, în doar 10 apariții pentru galben-negri. Nu a înscris în runda precedentă, în succesul cu 2-0 de pe terenul lui Wolfsburg, dar a arătat că poate fi protagonist în meciuri mari. A punctat cu PSG, în Liga Campionilor, dar și în primul derby cu Schalke al carierei. 

De cealaltă parte, polonezul lui Bayern e de neoprit. A ajuns la 27 de goluri în Bundesliga, după golul reușit în victoria din weekend, 5-2 cu Frankfurt, și e pregătit să marcheze din nou contra fostei sale echipe. Lewa este golgheterul all-time din Klassiker, cu 17 goluri, iar 16 dintre acestea le-a înscris pentru bavarezi. Mai mult decât atât, fostul idol al fanilor din Dortmund are 12 goluri în ultimele 6 dueluri cu Borussia. Într-un singur meci din ultimele 10 întâlniri directe s-au marcat sub 2,5 goluri. GG3+ (ambele echipe să înscrie, iar meciul să aibă cel puțin 3 goluri) are o cotă de 1.55 la Superbet. 

SUPER COTE SPECIALE PENTRU DER KLASSIKER

Derby-ul dintre Borussia Dortmund și Bayern beneficiază de cote speciale la Superbet. Poți alege să mizezi pe marcatori, pe intervalul primului gol din meci, numărul de cornere, de cartonașe galbene sau roșii, faulturi sau ofsaiduri, succesiuni de evenimente, scor corect la final sau în orice moment al partidei sau dacă se va acorda sau nu penalty. 

Descoperă aici toată oferta pentru Der Klassiker

ECHIPE PROBABILE 

Borussia: Burki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro - Sancho, Haaland, T. Hazard 

Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski 

De Alex Popescu, pentru Superbet

Citește și:

Avem o super-săptămână! De la Der Klassiker până la un Clasico!

Der Klassiker plus alte 8 meciuri tari se joacă în intermediara din Bundesliga. Tu pe cine pariezi la mijloc de săptămână?

Liga Campionilor Jackpoturilor! Peste 8 milioane de lei în conturile a 7 superjucători!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close