GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derbiuri de tradiție in weekend

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 16:34 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 16:34

Duminică, la 17:15, începe eternul derby „El Clásico”. Cele două cluburi care se pretind cele mai importante nu doar din Peninsula Iberică ci și de pe întreg globul, vor juca din nou, de această dată pe Bernabeu. Și toată lumea se întreabă cine se va impune. Pronosticul nostru este în favoarea echipei în alb, dar și cu un gol înscris de Robert Lewandowski. Scenariul obișnuit în „El Clásico” este întotdeauna goluri de ambele parți. Cel mai bine este o combinație într-o singură opțiune. Cele mai bune cote pentru Real Madrid – Barcelona sunt pe efbet.ro .

Și un alt joc, care începe peste o oră și 15 minute mai târziu pe „Anfield” din orașul Liverpool. Nu există duplicare a culorilor și nimeni nu joacă cu echipa de rezerve. În acest mare derby al lumii, avem o favorită clară. Liverpool a marcat șapte goluri împotriva altei echipe albastre, dar în acest caz s-ar putea întâmpla și proporția de goluri inversă. Dilema pentru Klopp este care dintre jucătorii săi îi va sta în calea lui Erling Haaland. Și cu siguranță nu vor avea un succes prea mare. Subliniem din nou tendința oaspeților de a înscrie mai mult de un gol în meci. Telespectatorii din întreaga lume se vor bucura de un spectacol. Cele mai mari cote pentru Liverpool - Manchester City sunt pe efbet.ro

Este ciudat cum avem și în Franța un mare derby. Nu este cel mai cunoscut, dar cea mai mare emoție este pentru PSG - Marseille. Acest fior merge adesea în excese în Paris. În ultimii ani, derby-ul dintre capitală și sud s-a jucat cu o pronunțată superioritate a PSG-ului. Dar acum lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată a evenimentelor. Ultimele 3 meciuri ale parizienilor au fost o tragedie totală, iar conflictele interne sunt vizibile. O șansă mare pentru Marseille să obțină ceva și va fi un mare câștig pentru toți cei care mizează pe această supriză. PSG – Marseille Cote de Top și bonusuri aici: efbet.ro. 

În Italia, avem „Derby della Mole”, Derbiul orașului Torino. Este o șansă pentru Toro să o umilească pe „Bătrâna Doamnă”. Meciul este Torino - Juventus. În Danemarca, în acest weekend avem jocul principal al sezonului dintre Brondby și Copenhaga. Sunt scântei și în bătălia suburbiilor împotriva centrului orașului, în cele mai multe cazuri, evenimentul oferă multe goluri în ambele porți. Turneele din Italia și Danemarca cu cote de Top sunt aici pe efbet.ro. 

Feribotul de la Copenhaga la Stockholm ne duce la un alt meci epic. Derby-ul de la Stockholm este numărul unu în Suedia. Și în acest caz se decide și soarta titlului dintre Djurgarden și AIK. Djurgarden este destul de ocupată cu meciurile din Europa și băieții din cartierul Solna pot profita de asta. În Grecia, Olympiakos găzduiește noul său mare inamic - PAOK. Patronul clubului din Piraeus, Marinakis, se luptă cu sprijinul financiar al lui Nottingham și asta duce la probleme serioase. O șansă pentru PAOK să obțină victoria.

Toate campionatele suedeze și grecești sunt aici pe efbet.ro.

Citește și:

Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Superliga
Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Superliga
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează