GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby la Cluj: „Șepcile roșii” asaltează Gruia!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2023 14:14 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 14:14

Ultimul derby al anului în SuperLigă se joacă joi, de la ora 19:45, în Gruia. CFR Cluj primește vizita rivalilor de la „U” Cluj, într-un meci care poate decide inclusiv viitorul lui Mandorlini pe banca „feroviarilor”. Meciul poate fi urmărit Live Streampe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru derby-ul Clujului și alege-ți favorita!

CFR-ul riscă să deraieze în lupta pentru titlu

CFR Cluj trece printr-o perioadă dificilă. Înaintea derby-ului cu „U” Cluj, echipa din Gruia a coborât pe locul 4 și este la 11 puncte în spatele liderului FCSB. 30 octombrie este data la care „feroviarii” au obținut ultimul succes. De atunci, trupa lui Mandorlini a strâns 8 meciuri fără victorie în toate competițiile (3 înfrângeri și 5 remize), iar un nou pas greșit ar putea duce la despărțirea de antrenorul italian. 

Există însă un aspect care le dă încredere gazdelor. În acest sezon, CFR nu a pierdut niciun meci în Gruia, fiind singura echipă din SuperLigă neînvinsă pe propriul teren, unde a strâns 22 de puncte din 30 posibile. Cea mai bună apărare a campionatului, la egalitate cu Oțelul, a impresionat în meciurile de acasă, „vișiniii” primind doar 4 goluri în cele 10 meciuri disputate în fața propriilor fani.

De cealaltă parte, „U” Cluj stă excelent la capitolul meciuri pe terenuri străine. „Șepcile roșii” au 5 victorii și 5 egaluri, fiind, alături de Oțelul, singura echipa care nu a fost învinsă în deplasare. „Alb-negrii” sunt pe locul 7, dar o victorie în derby i-ar putea readuce în zona play-off-ului. 

1.90 este cota Superbet pentru o victorie a CFR-ului, în timp ce „U” a primit tot 1.90 să plece neînvinsă din Gruia (pariul X2).

Derby-ul Clujului se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Istoricul recent este de partea CFR-ului

Va fi al 34-lea derby în campionat, iar CFR Cluj are un avantaj clar în meciurile disputate în SuperLigă, unde s-a impus de 17 ori. „U” are doar 5 victorii, remizând de 11 ori cu echipa din Gruia. În acest sezon, cele două rivale s-au mai întâlnit de două ori. În tur, pe Cluj Arena, Universitatea a condus cu 2-0, dar a fost învinsă cu 4-3. La începutul lunii noiembrie, pe același stadion, dar în grupele Cupei, derby-ul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Din martie 2014 nu au mai câștigat „Sepcile roșii” în Gruia, în timp ce ultima victorie în fața rivalilor, un 1-0 pe propriul teren, s-a înregistrat în primăvara lui 2015. 

Toate meciurie din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final.

În tur, „U” Cluj a declanșat Superavantajul în minutul 39, când Ianis Stoica a marcat pentru 2-0, iar pariurile pe victoria „Șepcilor roșii” au fost plătite instantaneu. La final însă, și cei care au mizat pe CFR Cluj au avut selecțiile „înverzite” de succesul cu 4-3 al trupei lui Mandorlini. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Bucuria Crăciunului trăită 25 de zile la rând! Pe site-ul și aplicația Superbet!

Vezi cum profiți și tu de promoția casino cu 700 free spins și 5 bonusuri!

E timpul să devii Top Manager: participă gratuit la noul joc și alege-ți super echipa!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează