GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby la Cote Maxime în fruntea clasamentului! Duel între principalele favorite la titlu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 22:56 / Actualizat joi, 18 martie 2021 22:56

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc vineri seară pe Arena Națională în cel mai aprins duel al etapei din prima ligă a României! Derby-ul dintre liderul clasamentului în actualul sezon și campioana en-titre se trăiește la intensitate maximă cu sute de pariuri speciale, BetCombo, Cash Out 100%  și Cote cu marjă 0% pe Betano!

Serii de 4 victorii consecutive pentru ambele echipe

FCSB a trecut repede peste cele trei înfrângeri consecutive fără gol marcat și a reușit patru succese la rând în ultimele etape de campionat, fără ca Andrei Vlad să fie învins, fapt ce confirmă o nouă stabilitate în defensivă. Nici trupa pregătită de Edi Iordănescu nu se lasă mai prejos: cu un golaveraj de 11-0, CFR a reușit victorii pe linie în ultimele 4 etape, două dintre acestea la scor (5-0 cu FC Argeș și 4-0 cu Poli Iași), înregistrând și alte două rezultate de 1-0 cu UTA și Gaz Metan Mediaș.

Duelul marcatorilor: Tănase, favoritul cotelor Betano

După plecarea lui Dennis Man în Serie A la Parma, din postura de căpitan, Florin Tănase a preluat ștafeta și a continuat prin a-și asuma rolul de principal marcator al echipei pregătite de Toni Petrea, devenind golgheterul campionatului, cu 17 reușite în acest sezon. De partea cealaltă, veteranul Ciprian Deac, ajuns la 35 de ani, este din nou cel mai bun marcator al CFR-ului în campionat, cu 10 reușite, 3 mai multe decât croatul Gabriel Debeljuh, adus în vară de la FC Hermannstadt.

4 victorii consecutive pentru CFR în meciurile directe

În ultimele dueluri disputate între cele două echipe, FCSB pare să nu găsească formula câștigătoare, ardelenii înregistrând o serie de 4 succese consecutive și un egal, fără gol primit, contra roș-albaștrilor. Ultima victorie a bucureștenilor datează din mai 2019, când execuția superbă a lui Filipe Teixeira a consemnat și scorul final: 1-0, într-un moment în care clujenii erau deja campioni.

Cu toate acestea, lucrurile par să încline balanța în favoarea celor de la FCSB, Edi Iordănescu avându-i pe Omrani, Debeljuh și Rondon, oamenii din gura porții, indisponibili din motive medicale. În plus, un alt jucător cu profil ofensiv, Ionuț Costache, marcator în meciul tur, nu este nici el disponibil pentru partida de pe Arena Națională. În tabăra roș-albastră, cu excepția muntenegreanului Risto Radunovic, suspendat, Toni Petrea poate așeza cel mai bun "11" vineri seară.

Ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri în meci, câștigător de 10 ori

Recent, Betano a inclus în oferta sa de pariere pronosticul ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri în meci, rezultat susținut de 10 din ultimele 23 de meciuri directe între FCSB și CFR Cluj. În același număr de partide, 14 au avut rezultate cu peste 1.5 goluri, tabela de marcaj înregistrând scorul de 1-1 în 7 rânduri, 5 dintre acestea chiar consecutive. Doar două partide au înregistrat un scor cu peste 2.5 goluri: un 3-0 în favoarea FCSB-ului și un succes cu 2-1 obținut de CFR Cluj în deplasare.

Pariază pe Betano și profită de oferta "Avans de 2 goluri"!

Prin oferta "Avans de 2 goluri", pariurile sunt stabilite imediat ce o echipă conduce cu 2 goluri, fără să mai fie așteptat finalul meciului! Spre exemplu, în urmă cu două sezoane, Villarreal și Barcelona au oferit un festival de goluri pe final de stagiune, în care desfășurarea scorului a fost 0-2 -> 4-2 -> 4-4. Barcelona a avut un avans de două goluri încă din minutul 16 al acelui meci, pariurile pe echipa blaugrana fiind decise încă de atunci. În minutul 80, când scorul a devenit 4-2, pariurile au fost validate și celor care au mizat pe Villarreal. În final, și cei care au mers pe egal au fost câștigători, toate pariurile 1X2 din acel meci devenind câștigătoare pe Betano.

Pariază pe Betano, unde pe lângă lupta la titlu din România, găsești o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, Cash Out 100%, BetCombo (acum și în timpul meciului), Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează