GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Derby-ul Angliei vine la pachet cu cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 14:34 / Actualizat luni, 22 august 2022 14:34

Fără niciun punct obținut în primele 2 etape, Manchester United pare victimă sigură pe propriul teren în fața lui Liverpool, iar oaspeții au cea mai mare cotă din lume sunt la Mozzart Bet!

Manchester United – Liverpool (ora 22:00) cota 1.75

Chiar dacă banca tehnică a fost preluată de Erik Ten Hag, fostul antrenor de la Ajax Amsterdam, Manchester United pare că nu și-a revenit. “Diavolul” a pierdut în prima etapă, chiar pe Old Trafford, 1-2 cu Brighton, iar în etapa a 2-a s-a făcut de râs pe terenul lui Brentford, unde a pierdut 0-4. Însă nici Liverpool nu a avut parte de un start prea fericit. “Cormoranii” nu au cunoscut încă gustul victoriei, trupa lui Klopp remizând în primele 2 runde, cu Fulham și Crystal Palace. Mai mult decât atât, Liverpool are și o sumedenie de absențe, cele mai notabile nume de pe această listă fiind Darwin Nunez, Ibrahima Konate, Diogo Jota, Thiago Alcantara sau Joel Matip.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Totuși, vicecampioana Angliei rămâne favorită certă pentru meciul care se va disputa în această seară pe Old Trafford, mai ales dacă ne gândim și la rezultatele directe dintre cele două din ediția precedentă de campionat: victorii istorice ale “cormoranilor”, 4-0 și 5-0. 

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Liverpool.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează