GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă aromele unei beri artizanale făcute cu drag și spor: Three Happy Brewers!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 16:06 / Actualizat marti, 04 mai 2021 16:06

Conceptul de craft beer a pornit din Occident și a căpătat un avânt puternic în ultimii ani. Și românii au început să prindă gustul berii artizanale, fabricată în micro-berării, din ingrediente naturale, după tehnici tradiționale. Berile artizanale au reușit să spargă oferta monotonă a marilor producători de bere autohtoni și să stârnească curiozitatea oamenilor pentru sortimente noi, cu personalitate. 

Noii berari sunt într-o căutare continuă de arome individualizate, pentru a oferi experiențe gustative unice. Ei mizează pe faptul că marile fabrici de bere oferă în majoritate sortimente de bere blondă, tip lager, cu diferențe minore între arome. Astfel producători de bere artizanală acoperă anumite nișe din piață, unde pot să experimenteze cu metode noi, pentru a reda gusturi și arome unice. Ei oferă calitate în schimbul cantității și deschid astfel apetitul pentru sortimente noi de bere tradițională.

Dacă și tu ești pasionat de bere craft, poți intra pe https://threehappybrewers.ro/ și poți alege diverse sortimente de arome internaționale de bere artizanală.

Berea artizanală înseamnă o întoarcere la origini! 

Berea a fost fabricată încă din cele mai vechi timpuri. Aventura berii a început cu berea artizanală, fabricată în mici berării locale, un meșteșug ce oglindea în aroma de bere munca și spiritul locului. Oamenii au îmbunătățit constant peste tot în lume rețetele și tehnicile de fabricare a berii, conferindu-i acestei băuturi personalitate și savoare. Odată cu epoca industrializării și cu creșterea consumului, au apărut fabrici care au produs bere în cantități din ce în ce mai mari, prin intermediul unui proces industrial automatizat.

Acest fapt a permis ca berea să fie băută de o populație tot mai numeroasă, însă reversul medaliei a fost diminuarea creativității și scăderea calității. Predomină marii producători de bere, ce oferă câteva sortimente standard pentru toată lumea. Însă există în prezent un trend ascendent început de noii berari, care doresc să ofere în primul rând sortimente de calitate, cu gusturi și arome personalizate și rafinate. Aceștia oferă o gamă de sortimente infinit mai numeroasă și mai interesantă decât marii producători. 

Filozofia berii artizanale nu este bazată pe consumul de masă, ci pe oferirea unor experiențe gustative noi și individualizate. O bere de acest tip are nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la gustul deplin și unic. Este un adevărat meșteșug, ce necesită iscusință, știință, răbdare și pasiune. Rezultatul este unul pe măsură, o bere specială, cu un caracter puternic, oferită într-o mare varietate de sortimente, fiecare cu particularitățile sale.

Exemple de sortimente de bere artizanală întâlnite în România 

Acest trend global de fabricare a berii tradiționale, nu a ocolit nici țara noastră, astfel că în prezent există numeroase micro-berării ce oferă sortimente inedite și savuroase. Three Happy Brewers îți oferă posibilitatea de a încerca sortimente inedite, conturate în diferite țări ale lumii, ce nu au o prezență vizibilă pe piața din România. Iată care sunt sortimentele de bere artizanală oferite de acești berari:

  • Australian Pale Ale
  • West-Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

Australian Pale Ale este un tip de bere ce oferă un gust ușor amărui, cu note de fructe tropicale. West-Coast IPA este un sortiment de craft beer tipic american, în care predomină gustul de hamei. Belgian Enkel se face cunoscută prin gustul predominant de malț, cu o ușoară aromă florală. Bohemian Lager este o bere cu un gust ușor amărui și revigorant, ce invită la conversație. Robust Porter este un sortiment cu personalitate, unde predomină un gust inedit de malț prăjit și note de cacao.  

Alege berea artizanală făcută cu pasiune și pricepere!

Formarea preferinței pentru berile artizanale are loc atunci când experimentezi, când încerci variante diferite, pentru a descoperi aroma preferata. Three Happy Brewers este un magazin de bere, unde poți întâlni aromele globale ale berilor artizanale fabricate pe pământ românesc. Vei cunoaște gusturi unice, meșteșugite după rețete consacrate, create în urma unei călătorii în jurul lumii.

O bere creată după rețete unice, nu este o simplă băutură, ci reprezintă o pasiune devenită meșteșug și un meșteșug devenit un mod de viață, oferit ție ca o experiență gustativă aparte. Delectează-te cu beri artizanale românești, create după rețete internaționale și gustă din înțelepciunea universală a fabricării berii artizanale!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează