GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual De'Longhi La Specialista Maestro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2023 17:31 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 17:36

În sezonul călduros, nimic nu se compară cu o cafea răcoritoare și revigorantă, care să-ți încânte simțurile și să-ți ofere energia necesară. Brandul italian De'Longhi vine cu o inovație remarcabilă: tehnologia de extracție la rece. Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece alături de espressorul manual De'Longhi La Specialista Maestroși rețeta originală De'Longhi Espresso Cool, dar și Cold Brew, rețete consacrate în sezonul estival.

Espressorul manual De'Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M utilizează o tehnologie de ultimă generație pentru prepararea cafelei, încorporată într-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale și ilustrează perfect măiestria unui barista.  

Tehnologia revoluționară de extracție la rece, dezvoltată de De'Longhi, te va surprinde prin băuturi ușoare, răcoritoare și dulci, pregătite automat, în mai puțin de 5 minute, chiar la tine acasă. Extracția la rece potențează notele dulci și fructate ale cafelei, iar rețetele reci devin și mai plăcute când sunt servite cu gheață. 

Savurează notele fine și aromele excepționale ale cafelei preferate 

Fiecare ceașcă de cafea este o experiență unică. Cu De'Longhi poți descoperi o varietate de tipuri și specialități de cafea boabe, pregătite cu atenție și pasiune. 

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea: „Importanța cafelei de calitate este fundamentală, iar De'Longhi știe acest lucru. Astfel, în momentul preparării băuturii, boabele sunt măcinate pe loc, adaptând gradul de râșnire în funcție de fiecare tip de boabe de cafea. Acest proces asigură prospețimea și aroma intensă a cafelei tale preferate. Pentru o experiență barista autentică, De'Longhi te ghidează în arta presării corecte și uniforme a pudrei de cafea, texturarea laptelui, pentru a obține o cremă perfectă și chiar în latte art, adică transformarea cafelei tale într-o adevărată operă de artă.”

Cu De'Longhi, bucuria cafelei nu se oprește doar la o ceașcă savuroasă. Descoperă o lume a rețetelor inovatoare și delicioase, care îți vor stârni imaginația și creativitatea. De la cocktailuri răcoritoare până la deserturi deosebite, posibilitățile sunt nelimitate.

Espresso Cool, o rețetă originală De'Longhi 

Espresso Cool este o rețetă De'Longhi nouă și unică, cu cremă fină și note dulci. Pentru preparare este folosită apă la temperatură ambientală, aproximativ 20°C și o presiune de 9 bar, cu preinfuzie. După setarea râșniței pe una din pozițiile 3, 4, 5 sau 6, poți adăuga un cub de gheață în pahar pentru o experiență multisenzorială completă. 

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual  De'Longhi La Specialista Maestro

Cold Brew, rețeta preferată în sezonul cald, pe care o poți pregăti în mai puțin de 5 minute

Cold Brew este o băutură care se regăsește în meniul cafenelelor de specialitate, mai ales în timpul verii. Prepararea sa tradițională implică infuzarea cafelei măcinate la temperatura camerei, timp de 12 - 24 de ore. Cu De'Longhi La Specialista Maestro, poți pregăti Cold Brew simplu sau în combinație cu lapte, în mai puțin de 5 minute. Pentru preparare este folosită apă la temperatură ambientală, la o temperatură de aproximativ 20°C și o presiune minimă, fără preinfuzie. 

Cold Brew este baza perfectă pentru cocktailuri răcoritoare și inedite, potrivite pentru sezonul cald. Experimentează cu rețete precum Cold Brew Tonic, Cold Brew Mojito, Cold Brew Gin & Tonic sau Cold Brew Granita, și bucură-te de o experiență de gust unică și revigorantă. 

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual  De'Longhi La Specialista Maestro

De'Longhi La Specialista Maestro, espressorul manual revoluționar care aduce arta cafelei la tine acasă

Cu tehnologia sa avansată de extracție la rece, La Specialista Maestro transformă procesul de preparare a cafelei într-o experiență simplă și rapidă, fără a compromite calitatea și aroma băuturii.

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea: „Espressorul La Specialista Maestro utilizează tehnologia inovatoare de extracție la rece dezvoltată de De'Longhi. Această tehnologie permite infuzarea cafelei la o temperatură scăzută, pentru a obține băuturi răcoritoare, delicate și bogate în arome. Notele dulci și fructate ale cafelei sunt amplificate, oferindu-ți o experiență deosebită de savoare.”

Unul dintre avantajele espressorului La Specialista Maestro este că poți savura o gamă variată de băuturi în doar câteva secunde. Datorită celor 8 rețete preinstalate, poți alege cu ușurință băutura preferată dintr-o simplă apăsare de buton. De la Espresso clasic și până la Cappuccino cremos, La Specialista Maestro te ajută să devii specialist atât în procesul de preparare a cafelei, cât și în cel de spumare a laptelui. 

Obține crema de lapte perfect echilibrată cu ajutorul carafei pentru lapte cu tehnologie LatteCrema, care mixează aerul, laptele și aburul în proporții corecte

Dacă nu ai încă abilitățile unui adevărat barista, nu-ți face griji! Espressorul De'Longhi La Specialista Maestro vine echipat cu o carafă specială pentru lapte, dotată cu tehnologia LatteCrema. Această tehnologie avansată îți permite să obții o cremă de lapte fină, cremoasă și consistentă, ideală pentru prepararea unui Cappuccino sau Latte autentic. 

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea: „Inginerii De’Longhi au perfecționat metoda de amestecare a aerului, laptelui și aburului cu acuratețe absolută, pentru a crea o cremă de lapte fină și compactă. Pentru a avea cel mai bun rezultat în ceașcă, laptele proaspăt din frigider este cea mai bună alegere, deoarece are cele mai bune proporții de proteine și grăsimi. Proteinele oferă consistență și volum cremei de lapte, în timp ce grăsimile îi oferă textura cremoasă și gustul specific.”

Tehnicienii din laboratorul De’Longhi au efectuat mai multe teste care demonstrează că tehnologia LatteCrema funcționează și cu lapte pe bază de plante. Rezultatele în ceea ce privește calitatea și aspectul pot diferi în funcție de tipul de băutură utilizată sau de marca de lapte. De exemplu, soia este similară cu laptele semidegresat și se poate obține o cremă densă, care nu se topește rapid, laptele de migdale este ușor de folosit pentru încălzire și texturare, laptele de ovăz creează o spumă foarte bogată, iar laptele de orez este o alternativă ideală pentru laptele de vacă. 

Cu ajutorul carafei pentru lapte și a tehnologiei LatteCrema, poți crea băuturi cu cremă de lapte perfectă, fără să ai nevoie de cunoștințe avansate sau de echipament suplimentar. La Specialista Maestro te ghidează pas cu pas, oferindu-ți un cappuccino savuros sau un latte delicios, cu doar câteva apăsări de buton. 

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual  De'Longhi La Specialista Maestro

 

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea, recomandă prepararea răcoritoarei și revigorantei băuturi Cold Brew Mojito. Urmează acești pași pentru a te bucura de o experiență gustativă unică:

Ingrediente:

  • 15 ml de suc de lămâie
  • 50 ml de rom
  • 60 ml de apă minerală carbogazoasă
  • Frunze de mentă proaspătă
  • Cuburi de gheață
  • Felii de lămâie sau lime pentru decor

Metoda de preparare:

  1. Într-un pahar adaugă sucul de lămâie și frunzele de mentă. Folosește un muddler sau o linguriță pentru a amesteca ușor ingredientele, astfel încât aroma de mentă să se elibereze.
  2. Adaugă în pahar 4 cuburi de gheață pentru a răcori băutura.
  3. Toarnă romul peste gheață și mentă.
  4. Adaugă apă minerală carbogazoasă pentru a completa paharul și a oferi o notă efervescentă băuturii.
  5. Finalizează cu un shot de Cold Brew, care va aduce notele delicate și aromatice ale cafelei la băutura ta.
  6. Amestecă ușor ingredientele cu o linguriță pentru a le combina și a omogeniza gusturile.
  7. Decorează paharul cu felii de lămâie sau lime pentru un aspect atrăgător și proaspăt.

Poți savura băutura direct din pahar, bucurându-te de combinația răcoritoare de Cold Brew, mentă și aromele proaspete de lămâie. Cold Brew Mojito îmbină savoarea cafelei cu prospețimea și vigoarea clasicului Mojito. 

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea: „Vara aceasta, lasă-te purtat de valul răcoritor al cafelei de calitate și descoperă arta cafelei răcoritoare alături de rețeta originală De'Longhi Espresso Cool și Cold Brew. Espressorul îți permite să experimentezi cu diverse tipuri și sortimente de cafea, la fel ca un barista, iar De'Longhi te va ghida pas cu pas către o experiență senzorială unică. Alege prospețimea, alege inovația, alege De'Longhi pentru un sezon estival savuros!

Espressorul manual De’Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M, cu extracţie la rece, este echipat cu carafa pentru lapte cu tehnologie LatteCrema, râșniță din metal inoxidabil cu 8 trepte, temper încorporat, rezervor de 2,5l, putere 1450W şi presiune de 19 bar. 

La Specialista Maestro cu extracție la rece oferă 8 rețete presetate și pregătite automat, şase băuturi calde (Espresso, Coffee, Americano, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato) şi două băuturi reci (Espresso Cool și Cold Brew), precum şi apă caldă pentru ceaiuri şi infuzii. 

Afla mai multe detalii despre espressorul manual De’Longhi La Specialista Maestrohttps://bit.ly/DeLonghiLaSpecialistaMaestro

Descoperă arta preparării cafelei cu extracție la rece cu ajutorul espressorului manual  De'Longhi La Specialista Maestro

Citește și:

Incredibil »  De ce și-a anulat Gigi Becali buletinul de vot
Diverse
Incredibil » De ce și-a anulat Gigi Becali buletinul de vot
Dănuț Lupu râde de selecția de la naționala României: „Dacă era român, Leo Messi nu era convocat de Edi Iordănescu la Euro”
Nationala
Dănuț Lupu râde de selecția de la naționala României: „Dacă era român, Leo Messi nu era convocat de Edi Iordănescu la Euro”
Alegeri locale 9 iunie: schimbare majoră la rezultate parțiale de la Primăria Capitalei + prezență de 130% într-o comună » Cum sunt influențate cluburile din Superligă: antrenori în campanie, patroni cu emoții
Superliga
Alegeri locale 9 iunie: schimbare majoră la rezultate parțiale de la Primăria Capitalei + prezență de 130% într-o comună » Cum sunt influențate cluburile din Superligă: antrenori în campanie, patroni cu emoții

„Oltenia” din Munchen » „În urmă cu 10-15 ani, totul era mai bine în Germania! Acum, viața e la fel ca în România”

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (1)
campeonulacafia
campeonulacafia  •  04 August 2023, 20:39

ce vicecampion? din ce an? 2000 toamna? lasati-o mai moale baieti ca atunci si steaua e castigatoarea ligii campionilor! alooo, delonghi n-ati avut bani de campion? ati luat wicele?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează