GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă de ce produsele Tiens sunt ideale pentru o viață sănătoasă zi după zi

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 11:29 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 11:49

Filosofia creării produselor Tiens se bazează pe cea mai modernă biotehnologie inspirată din medicina tradițională chineză. Metodele avansate ale companiei, dispozitivele și tehnicile de producție îndeplinesc cele mai înalte standarde mondiale, ceea ce - împreună cu un sistem riguros de management al calității - asigură că toți cei interesați primesc cele mai bune produse care îndeplinesc cele mai înalte cerințe.

Produsele Tiens sunt dezvoltate într-un mod care îndeplinește pe deplin așteptările diferitelor națiuni și credințe, în special, acest lucru se aplică principiilor halale kosher și musulmane. Compania a obținut certificatul internațional ISO-9002 în domeniul controlului calității.

Tiens și medicina tradițională chineză

Tiens face apel la o filozofie veche de 5.000 de ani cunoscută sub numele de medicina tradițională chineză (TCM). Această filozofie se bazează pe utilizarea ierburilor chineze și este astăzi unul dintre cele mai dinamice sectoare din industrie care produc produse medicamentoase și suplimente alimentare. Acest lucru nu este surprinzător având în vedere că medicina chineză se poate lăuda cu cinci mii de ani de îmbunătățire continuă a produsului!

Qi înseamnă fluxul de energie din corpul uman. Echilibrul energetic este crucial și este descris de conceptele de Yin și Yang și cele Cinci Elemente. Organele vitale funcționează în armonie între ele, permițându-ți să menții niveluri optime de sănătate și bunăstare. Yin și Yang trebuie să fie în echilibru și în armonie unul cu celălalt. Schimbarea proporției de energie poate duce la probleme de sănătate.

Yin și Yang

Yin și Yang sunt un principiu fundamental al filozofiei chineze a sănătății, care vorbește despre contrariile care există în toate ființele vii. Acestea sunt două sisteme energetice de bază care sunt opuse unul față de celălalt și în același timp reciproc dependente unul de celălalt.

  • Yin este introvertit, imobil, calmant, răcoritor, întunecat, material și contracție.
  • Yang este extrovertit, mobil, stimulant, încălzitor, luminos, energic și legat de mărire.

 

Forțele Yin și Yang sunt considerate ciclice, se mișcă și se transformă una în cealaltă, așa cum este reprezentat de punctul alb de pe partea neagră a simbolului reprezentând Yin și de punctul negru de pe partea albă a simbolului reprezentând Yang.

Cele Cinci Elemente

Aceasta este o altă teorie străveche a filosofiei chineze, conform căreia fiecare sistem este alcătuit din anumite elemente sau categorii de bază - metal, lemn, apă, foc și pământ.

Fiecare dintre elemente oferă sprijin, rezistență și contrabalanță celorlalte, datorită cărora corpul rămâne stabil. Elementele dau naștere anotimpurilor și a altor caracteristici ale naturii care afectează echilibrul ecosistemului nostru intern.

În echilibru, cele cinci organe interne ale corpului (ficat, inimă, splină, plămâni și rinichi) se sprijină reciproc, iar corpul este puternic și de lungă durată.

Yin și Yang + Cinci Elemente = echilibru general

Yin și Yang fac schimbări prin cele Cinci Elemente. Cele Cinci Elemente se transformă și se anulează reciproc, menținând o stare de echilibru general.

Produsele Tiens te pot ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. Când lipsește ceva - acestea vor completa sau furniza ingredientul. Dacă ceva este în exces, de exemplu, există prea multe toxine și poluanți în organism, aceștia își vor reduce nivelurile, le vor purifica, vor oferi antioxidanți și vor elimina radicalii liberi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează