GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă Duelurile Fantezie, pariuri noi + superfun pentru biletul tău câștigător!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 19:54

Autor: Silviu Elisei, Superbet Fie că e o perioadă bogată în meciuri sau pauză de sezon, oferta Superbet nu și-a lăsat niciodată pariorii fără opțiuni, de aceea, meciurile de Dueluri Fantezie ale zilei de azi îți sar în ajutor cu cele mai bune cote pentru biletul tău. Distrează-te cu cele mai tari meciuri head to head și vezi ce surprize ți-am pregătit! Vrei să pariezi? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet!

Ai parte de SuperMeciuri!

Emoția fotbalului se trăiește intens, mai ales când pariul pe favorita ta îți poate aduce un câștig imens. Astăzi ai parte de meciuri inedite, propice pentru biletul tău. Echipa polonezilor de la Stal Mielec îți poate aduce un câștig de 3,7 mai mare dacă înscrie mai multe goluri decât adversarii de la Hertha. Cu o astfel de cotă și o miză mare, poți da oricând lovitura pentru un SuperCâștig. Un meci strâns se va disputa și între Sparta Praga(cota 2.95) și una dintre cele mai vechi echipe din Bundesliga, Union Berlin(cota 2.15). Ambele combatante pleacă cu prima șansă, indiferent de alegerea făcută, câștigul e promițător. O altă surpriză a acestei seri pline de fotbal de calitate este duelul dintre Schalke(3.20) și Lech Poznan(2.00). Fosta echipă a românului Ciprian Marica, o va înfrunta într-un SuperDuel Fantezie, pe una dintre cele mai titrate echipe din Polonia, iar o victorie a nemților îți poate tripla câștigul de pe bilet! Vezi aici oferta Superbet de Fotbal Fantasy și completează-ți biletul cu victoria favoritelor tale!

Duelul Germaniei cu Ungaria!

Sunt rare întâmplările în care o echipă din Ungaria joacă împotriva unui titan din Bundesliga, însă, în Duelurile Fantezie, totul e posibil. FC Dusseldorf o va înfrunta pe prima clasată a Ungariei, Ferencvaros. Greu de dat un pronostic pentru acest meci, însă flerul tău de parior îți poate dicta alegerea corectă. Fie că vrei să mizezi pe Ferencvaros, fie că vrei să mizezi pe Dusseldorf, ai de câștigat fiindcă ambele echipe sunt cotate pe măsura așteptărilor. Echipa ungurilor e favorită în acest meci, cu o cotă de 2.15, însă nu la o mare diferență de Dusseldorf, cotată cu 2.90. Cine crezi ca va câștiga în această seară? 

 

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

 

Autor: Silviu Elisei, Superbet 

Citește și:

Avem o super-săptămână! De la Der Klassiker până la un Clasico!

Liga Campionilor Jackpoturilor! Peste 8 milioane de lei în conturile a 7 superjucători!

Supersăptămâna românilor! 13 stranieri în 13 meciuri! Câștigă-le pe toate la superbet.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează