GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descopera modelele de anvelope de vara Falken

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 12:00 / Actualizat marti, 16 martie 2021 10:55

Grupul Falken are o experienta de peste un secol in industria anvelopelor, momentan se afla pe locul 5 in topul producatorilor de anvelope pe plan international. Compania a luat nastere in Japonia in anul 1983 unde detine o fabrica de anvelope la cele mai inalte standarde de calitate. Grupul Falken participa cu regularitate la cursele de anduranta de 24 de ore de la Nurburgring, acest aspect ajuta la dezvoltare si inovare tehnologica pentru a tine mereu pasul cu cerintele din piata.

Trei modele de anvelope de vara Falken recomandate

Modelele Falken au un real succes pe piata automobilelor avand echipare originala pentru o gama larga de dimensiuni. Profilul Azenis FK510 este disponibil ca echipare originala pentru Fiat Tipo Cross pentru dimensiunea 215/55R17, Audi A1 City Carver pentru 205/55R17, Porche Macan pentru doua dimensiuni, respectiv 235/60R18 si 255/55R18, Mercedes G-Glass pentru anvelope de vara de dimensiuni 265/55R19 si modelul Euroall Season AS210 pentru dimensiunile 265/60R18

Un alt model des intalnit pe echipare din fabrica este reprezentat de Sincera SN832A fiind disponibil pe masini precum Seat Ibiza si Volkswagen Polo pentru dimensiunile 195/65R15 si 185/70R14, dar si pentru Toyota Auris si Toyota Corolla pentru dimensiunea 205/55R16.

Un al 3-lea model care este frecvent utilizat ca echipare originale il reprezinta ZIEX 914 avand in portofoliu marci precum Skoda Superb pentru 215/60R16 si 215/55R17, Skoda Karoq 225/60R17, Volkswagen Passat cu dimensiunea 215/60R16 precum si Volkswagen Tiguan 215/65R17 dar si VW Polo si Seat Ibiza pentru dimensiunea 195/55R16. Marca Audi Q3 are echipare originala modelul ZE914 pentru dimensiunea 215/65R17.

  Anvelopa performanta Falken Azenis FK-510

Descopera modelele de anvelope de vara Falken

Modelul FK-510 este cea mai performanta anvelopa de vara disponibila de la producatorul Falken, aceast model este destinat automobilelor premium care au nevoie de aderenta sporita in cele mai dificile conditii si la orice viteza.

Anvelopele fiind atent proiectate si dezvoltate, acest model este o alegere ideala atunci cand rulati pe carosabil uscat, dar mai ales in conditii de umiditate si ploaie unde cu ajutorul profilului bine dezvoltat se reduce considerabil distanta de franare asigurand de asemenea o eliminare eficienta a apei. Acest fapt este datorat tehnologiei 4D Nano Design care asigura aderenta crescuta si stabilitate laterala.

Gama Azenis FK-510 este disponibila in 95 de dimensiuni cu diametre cuprinse intre 17'' si 20'', asigurand viteze de pana la 300 km/h pentru unele dimensiuni.

Anvelopa de vara Falken Sincera SN-832 EC

Descopera modelele de anvelope de vara Falken

Acest model de anvelope a fost special conceput pentru a oferi un nivel ridicat de performanta si confort, este destinat gamei de automobile compacte si masini de oras. Creata pentru a reduce consumul de carburant, acest model beneficiza de tehnologia revolutionara Ecorun care permite reducerea rezistentei la inaintare. Cu ajutorul celor trei caneluri prezente pe toata circumferinta anvelopei se obtine o excelenta evacuare a apei pe timp de ploaie si creste stabilitatea in viraje asigurand confort pe orice suprafata.

Modelul SINCERA SN-832 este fabricat cu diametre cuprinse intre 12'' si 16'', de asemena 36 de modele sunt echipare originala pentru marci precum Toyota, Seat si Volkswagen.

Falken ZIEX ZE-914 EC

Descopera modelele de anvelope de vara Falken

Modelul ZIEX ZE-914 este o anvelopa de vara si reprezinta una dintre cele mai apreciate modele ale grupului Falken fiind utilizata ca anvelopa de echipare originala pentru modele precum Volkswagen, Honda, Toyota sau Seat.

ZIEX ZE-914 dispune de caneluri longitudinale pe toata cirfumferinta anvelopei ceea ce asigura o buna manevrabilitate pe carosabil ud sau pe timp de ploaie prin evacuare rapida si sigura a apei acest lucru duce la scaderea fenomenului de acvaplanare. Blocurile laterale cu rigiditate mare asigura stabilitatea pe in viraje si la viteze mari.

Gama ZIEX ZE-914 este disponibila in 32 de variante si pot fi montate pe jante de la 14'' pana la 18''.

 Achizitioneaza modelele Falken de pe janta.ro

Gasiti toata gama de modele Falken pe site-ul janta.ro, de asemenea puteti sa achizitionati un set de roti complete format din anvelope Falken si jante din otel de la marcile AEZ, DOTZ sau DEZENT. Cu ajutorul configuratorului disponibil pe site puteti gasi cu usurinta ceea ce se potriveste 100% cu masina dumneavoastra. Usor si intuitiv de utilizat, acest configurator functioneaza prin completarea unor date despre masina precum marca, model, motorizare si anul fabricatiei, iar apoi veti primi doar rezultatele disponibile pentru masina selectata.

De asemnea puteti opta pentru montaj la unul dintre partenerii janta.ro. Metoda de programare este una simpla, selectati pe site doua zile si doua intervale orare la care doriti sa montati anvelopele sau rotile complete si in cel mai scurt timp veti primi confirmarea programarii pe email sau veti fi contactat telefonic de janta.ro. Livrarea produselor este gratuita si se realizeaza direct catre service-ul selectat.

Acest serviciu este disponibil doar cu plata produselor online.

FALKEN- 5 ani garantie

Clientii care achizitioneaza Falken beneficiaza de o asigurare suplimentara a garantiei de cinci ani la toata gama de anvelope destinate automobilelor de pasageri, SUV-uri, autovehicole comerciale usoare sau camioane. Aceasta garantie acopera si anvelopele Falken OE montate din fabrica.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează