GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2023 18:02 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 18:09

Încearcă emoțiile date de cel mai nou joc lansat de Superbet, un joc care continuă seria din care fac parte deja consacratele SuperSpin și SuperProno. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont la Superbet și să plasezi în fiecare săptămână pronosticurile tale pentru SuperDuel!

JOC UNIC!

Această nouă experiență unică în industria pariurilor sportive din România e una de care trebuie să te bucuri alături de prieteni. La SuperDuel evoluezi în ligi (fie create de tine, fie cărora te-ai alăturat).

Pune pronosticurile, afirmă-te în clasamentul ligii în care joci și contribuie prin punctele câștigate de tine în fiecare etapă. Contribuția punctelor tale poate fi decisivă și poate aduce ligii tale de suflet un loc pe podium și implicIt, premiile lunare.

PREMII LUNARE PENTRU TINE ȘI PRIETENII DIN LIGA TA!

La SuperDuel poți câștiga lunar până la 1.000 lei în pariuri Gratuite!

Intră chiar acum pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, alătură-te unei ligi sau creează tu o ligă la SuperDuel și invită-ți prietenii, apoi plasează-ți pronosticurile!

Descoperă totul despre SuperDuel și joacă aici!

Regulile jocului sunt supersimple: alegi în fiecare dintre cele 8 confruntări, jucătorul care crezi că va obține mai multe puncte în urma parametrilor/performanțelor de care se ține cont.

Cei 9 indicatori de performanță sunt: gol marcat, pasă de gol, echipa lui câștigă meciul, echipa lui câștigă meciul la minimum 3 goluri diferență, jucătorul evoluează maxim până în minutul 60, jucătorul evoluează minimum 61 minute, jucătorul primește cartonaș galben, jucătorul primește cartonaș roșu, jucătorul își marchează autogol.

PENTRU CE SE ACORDĂ PUNCTE SUPLIMENTARE, CARE POT FACE DIFERENȚA!

Există și un punctaj pe care-l primești suplimentar: 3 puncte, dacă jucătorul ales de tine câștigă duelul!

Și mai există un punctaj suplimentar pentru ligile cu minimum 16 jucători! Deci, cu cât ești mai prietenos și reușești să aduci în liga ta mai mulți prieteni, cu atât mai mult crește și punctajul grupului, cu până la 30%, la finalul fiecărei runde lunare!

Descoperă totul despre SuperDuel și joacă aici!

 

Vezi cum obții azi tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28 lingouri de aur

Harta SuperJackpoturilor de Inimă Neagră din România! Superbet le-a dat pe toate în 2022

Vezi toate știrile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close