GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dezinsecție ploșnite înainte de startul verii

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 18:26 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 18:26

Dezinsecția devine absolut necesară atunci când locuința sau spațiul de lucru sunt invadate de insecte care distrug obiectele din jur dar și sunt purtătoare de numeroase boli.

Prin dezinsecție sunt eliminate temporar sau definitiv aceste insecte neprietenoase și cu un aspect nu tocmai plăcut. Nimănui nu-i face plăcere să se trezească dimineața cu casa plină de ploșnițe, gândaci sau furnici. 

Prin dezinsecție ploșnite se combate reapariția acestor dăunători pe o perioadă lungă de timp. Dacă acestea își fac apariția la loc, dezinsecția va fi temporară dacă se face doar într-un apartament și nu la nivelul întregului bloc. 

Substanțe folosite în dezinsecție ploșnițe

Toate substanțele folosite de Pest Control București pentru eliminarea ploșnițelor au eficacitate maximă și sunt produse avizate de către instituțiile abilitate care afectează doar insectele, nu și oamenii. Aceste substanțe sunt inodore, incolore și nu sunt toxice pentru animalele pe care oamenii le țin în jurul lor. 

Metodele utilizate pentru dezinsecția ploșnitelor care de regulă îți fac apariția chiar înainte de startul verii sunt prin pulverizare reziduală, pulverizare ultra low volume, ceață caldă atomizare, dar și aplicare cu gel special.

Apariția ploșnițelor în locuință

Față de alte insecte care invadează locuința, ploșnițele nu intră în casă atunci când condițiile de salubritate nu sunt tocmai în regulă. Gândacii de bucătărie sunt cei atrași de resturile de mâncare. Chiar și așa este recomandat ca gunoiul de la bucătărie să fie aruncat zilnic pentru a nu avea surprize neplăcute. Ploșnițele se înmulțesc foarte rapid. De obicei acestea se agață pe obiecte sau haine și sunt aduse în casă chiar de proprietar, fără să știe. Își fac adăpost în saltele și rapid se înmulțesc ascuzându-se foarte ușor de ochii trecătorilor. 

Asocierea acestor insecte cu murdăria din casă nu se face. Ploșnițele se stabilesc oriunde indiferent de condițiile de trai. Sunt interesate doar să aibă o sursă constantă de sânge, așa că se hrănesc cu sângele oamenilor sau a animalelor din jur. 

Nu este foarte ușor ca ploșnițele să fie eliminate definitiv din casă. De aceea este necesară intervenția de specialitate a celor de la Pest Control București. O singură femelă poate depune și sute de ouă așa că e posibil ca dintr-o singură ploșniță casa să devină un adevărat cuib al acestora. 

Îndepărtarea ploșnițelor

Pentru îndepărtarea ploșnițelor se folosesc soluții speciale de combatere a acestor dăunători. Se poate utiliza un aspirator pentru îndepărtarea ouălelor și a larvelor. Căldura nu le place deloc și se recomandă ca mobila din casă să fie lăsată afară câteva zile astfel încât ploșnițele din interior să fie distruse. Pentru eliminarea celor din casă se folosesc aparaturi ce permit încălzirea controlată. În acest fel ploșnițele sunt îndepărtate eficient din locuință și se poate reveni la o viață normală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează