GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Din Birmingham direct în Vegas: Peaky Blinders vine pe Betano!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 20:10 / Actualizat luni, 31 august 2020 20:10

Succesul avut de Tommy în fruntea Peaky Blinders nu putea să fie trecut cu vederea de către Pragmatic Play! Începând de astăzi, The Shelby Company își mută sediul în Vegas Betano!

Peaky Blinders are în continuare parte de un succes incontestabil pe micile ecrane, fiind un serial ale cărui cinci sezoane sunt urmărite constant de zeci de milioane de oameni. Popularitatea a făcut să fie adaptat și sub forma unui slot video, iar dacă te-ai dezlipit cu greu de ecranul televizorului, telefonului sau al tabletei urmărind evoluția familiei Shelby, cu siguranță îți va plăcea și noul joc de pe Betano!

Dacă nu ești familiarizat cu povestea din spatele celebrului “By the order of the Peaky Blinders”, pe scurt, echipa Netflix a transpus într-un mod inedit povestea unei bande care conducea piața neagră a pariurilor în primele decenii ale secolului XX. Datorită lui Cillian Murphy și Tom Hardy, care interpretează două dintre personajele preferate ale seriei, dar și a lui Paul Anderson alături de prezențele feminine aduse în prim plan de Helen McCrory și Sophie Rundle, Peaky Blinders s-a bucurat de o susținere constantă din partea publicului. Acest lucru a dus la câștigarea mai multor premii, printre care și distincția pentru cel mai bun serial de tip dramă acordat de BAFTA.

După succesul avut în lumea pariurilor, The Shelby Company își face debutul și în lumea sloturilor video! Jocul Peaky Blinders dezvoltat de Pragmatic Play se concentrează asupra personajelor principale din serial, acestea venind alături de câștiguri mari, combinate cu simbolurile tipice sloturilor video: A, K, J, Q și 10. Tommy și fratele său, Arthur Shelby, dar și alte personaje te așteaptă să-ți umple buzunarele. Rotește, prinde actorul favorit din serial și golește seiful, din ordinul Peaky Blinders!

Vino și distrează-te pe Betano, unde te așteaptă alte câteva sute de sloturi video, iar Peaky Blinders nu este singurul inspirat dintr-un film sau serial de succes! În Vegas te vei putea juca, printre altele, Vikings, Jumanji sau 24! Dacă ești un fan al jocurilor clasice, avem pentru tine sloturi precum Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Shining Crown, 20 Dazzling Hot, 40 Burning Hot, Sizzling Hot, Rise of Ra, iar lista nu se oprește aici!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează