GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul finalului de sezon în Liga 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2023 18:06 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 18:07

Arena Națională găzduiește, luni seara, de la 20:30, cel mai așteptat duel din Liga 2, meciul marilor orgolii între Dinamo București și CSA Steaua București. O partidă cu miză dublă pentru Dinamo, formație care pe lângă dorința de revanșă în fața rivalei din Ghencea urmărește și asigurarea locului de promovare directă în Liga 1. Pe meciul Dinamo – CSA Steaua se poate paria în Betano cu opțiunea Bet Builder pentru o singură cotă cumulată în același bilet, așa cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

La meciul Dinamo – CSA Steaua, spre exemplu, am ales cinci piețe de pariere diferite pe același bilet și pentru o singură cotă, după cum urmează:

Dinamo – CSA Steaua (luni, ora 20:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.25)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Șansă dublă – 1X (cota 1.40)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.78)
Total cartonașe – Peste 6.5 (cota 1.75)

Cu Poli Iași deja matematic promovată în Liga 1, bătălia rămâne deschisă pentru al doilea loc care asigură promovarea. Oțelul Galați și Dinamo sunt implicate direct în această luptă, cu cei de la CSA Steaua în rol de arbitru, echipa din Ghencea neavând drept de promovare al doilea sezon consecutiv.

Dinamo are moralul ridicat după victoria obținută în deplasare cu Oțelul (2-0), dar chiar și așa alb-roșii n-au voie să facă pași greșiți în meciurile rămase până la finalul sezonului. Gălățenii păstrează un avans de trei puncte, iar în această rundă vor juca la Buzău, marți.

Calculele sunt simple, Dinamo trebuind să obțină cu patru puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două etape, în caz de egalitate la finalul Playoff-ului principalul criteriu de departajare fiind punctele obținute în sezonul regular. Capitol la care Oțelul este peste Dinamo.

Oțelul promovează matematic cu o etapă înaintea finalului de sezon dacă va învinge pe Gloria Buzău în deplasare, într-un meci programat la o zi după derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua.

Cu alte cuvinte, pentru Dinamo doar victoria contează în meciul cu rivala din Ghencea, o formație care s-a impus fără drept de apel în ultima confruntare directă, cu 2-0.

De altfel, CSA Steaua a câștigat ambele dispute cu Dinamo din acest sezon.

Meciuri directe

CSA Steaua – Dinamo 2-0 (18 aprilie 2023)
Dinamo – CSA Steaua 1-2 (9 septembrie 2022)

Dinamo are o singură victorie în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu, 3-0 cu Oțelul pe 7 aprilie.

De asemenea, CSA Steaua n-a mai câștigat de patru meciuri în deplasare, obținând un singur punct afară în cele patru meciuri din playoff (1-1 cu Unirea Dej).

Ambele echipe au marcat în două din ultimele cinci partide ale lui Dinamo în campionat, în timp ce ultimele trei meciuri jucate de CSA Steaua au fost de GG.

Cotă cumulată de peste 12

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Dinamo – CSA Steaua poți ajunge la o cotă cumulată de 12.50, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 125.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Ostas
Ostas  •  15 Mai 2023, 17:07

Sunt stelist, dar nu pot ține cu cazarma psd tălpănici um 2017! Desfințați cazarma lui talpan, înainte să-i dezafilieze FRF!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează