GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Distrează-te responsabil și câștigă un ceas de lux la Vlad Cazino!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2023 13:30 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 13:30

Cea mai cool promoție de toamnă te așteaptă în cazinoul lui Vlăduț, firește. Cel mai șmecherific vampir pus pe distracție a pregătit o nouă serie de premii șmecherifice, așa cum îi stă în obicei. Divertismentul de super calitate este garantat, iar cu ceva noroc poți avea parte de premii extra în această toamnă. 

Vlad Cazino oferă premii epice la fiecare extragere săptămânală - extrageri programate pe 25 septembrie, 2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie, 30 octombrie, 6 noiembrie, 13 noiembrie, 20 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie 2023.

Este mega simplu să participi, trebuie doar să optezi și să joci minim 50 RON la orice slot, în cazinoul live sau la bingo. Astfel, primești un tichet pentru extragerea aferentă. Premiile VLADtastice te seduc în mod sigur, căci sunt de calitate top, la fel ca toate resursele de distracție de pe vladcazino.ro, de la sloturi până la jocuri de masă de cazino cu dealeri live.

Experiențe epice și șanse la super premii

Când pășești în cazinoul lui Vlăduț, îți dă mereu cu plus la bună dispoziție și experiențe memorabile. Pentru că tuturor ne plac cadourile, actuala campanie vine cu accesorii cool și resurse de extra distracție la cazino online. Astfel, poți câștiga ceasuri Breitling, Garmin sau Fitbit, premii de până la 1.000 RON bani extra și rotiri cadou la Wild Chapo 2. 

Lista este super generoasă, săptămână de săptămână! Fondul de premiere include la fiecare extragere: un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri gratuite la Wild Chapo 2.

Ce mai aștepți, dă-i cu distracție, optează pentru participare și intră în cursa pentru premii pe bune! Nu uita să joci responsabil, doar așa ai parte de experiențe memorabile în stil vampiristic original. Distrează-te echilibrat pe gadgetul preferat și, dacă ești printre cei mai norocoși jucători, pui mâna pe extra câștiguri!

Promoția a început pe data de 18 septembrie și continuă până pe 3 decembrie ora 23:59 CET. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii, pentru a se bucura cât mai rapid de extra beneficiile primite în urma sesiunilor de distracție la Vlad Cazino.

Noi apariții în galeria super premiilor de la Vlad Cazino

Când spui premii șmecherifice, nu ai cum să nu te gândești la Vlad Cazino. Charismaticul vampir prietenos se pricepe să aleagă premii originale și este foarte generos! De-a lungul timpului, prietenii lui Vlăduț - cei mai fideli și norocoși jucători la cazino online - au primit inclusiv lingouri de aur, mașini sport, pachete complete de vacanță, motociclete legendare, pachete de festival marca festiVLAD. Acum, ceasuri moderne și în pas cu tehnologia de ultimă generație intră în colecția de premii WOW de la Vlad Cazino. Când joci responsabil cu prietenul Vlăduț alături, lucruri bune se pot întâmpla!

Vlad Cazino face parte din portofoliul grupului Kindred, fiind un brand lansat în anul 2018 exclusiv pentru piața autohtonă. Cu o experiență internațională de peste 26 de ani, Kindred se numără printre cele mai renumite companii la nivel mondial în industria jocurilor de noroc online. 

Obiectivul Kindred este să sprijine jucătorii să aibă o experiență joc distractivă și în deplină siguranță. Printr-o serie de instrumente concepute cu ajutorul celor mai performante tehnologii, Kindred a devenit primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție. Sub motto-ul "Împreună spre zero", Kindred și-a asumat misiunea de a atinge în viitorul apropiat obiectivul de a reduce la zero încasările provenite de la jucătorii cu risc. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează