GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Doi români au copiat unul de la altul. Și meciurile, și câștigul! S-a terminat foaaarte bine pentru ei. Cu 450.000 de lei!!

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 12:51 / Actualizat joi, 06 august 2020 12:51

Prietenul la nevoie se cunoaște. Și mai ales la câștig! Doi ‘flăcăi’ din Motru au plecat acasă cu 450.000 de lei fiecare, frați de câștig, după niște bilete pe care după ce le vezi, spui ‘aaa, păi așa puneam și eu’. 

Da, asta e impresia când vezi niște pronosticuri simple, logice, care normal că ies, nu? Ies când îți e lumea mai dragă, da. Osnaga Sever și Zbârnea Gheorghe au plecat cu teancurile de bani acasă după ce au pus la Fortuna două bilețele pline de minuni. 

Am stat de vorbă cu ei și ambii cred că pariurile sunt o treabă 50-50. Adică 50% noroc, 50% știință. Poate cu un 1% decisiv știință. Pariurile lor preferate, după cum am văzut și în biletele câștigătoare la Fortuna, sunt simple, de școală veche – rezultat final și total goluri. Înainte să-i întrebăm ce fac cu banii, am vrut să știm ce echipe le aduc cele mai mari pierderi, echipe care-i scot de la pariuri, cum zice românul.

Vrei să afli care sunt secretele câștigătorilor? Citește restul articolului pe site-ul Fortuna, unde poți vedea și biletele câștigătoare de 450.000 de lei! à Click AICI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează