GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Duel între supercampioane în semfinalele din Nicaragua! 48 de titluri în palmaresul formațiilor calificate!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 12:53

În Nicaragua încep semfinalele, iar manșele tur se joacă sâmbătă și duminică noapte de la ora 4 dimineața, ambele partide fiind transmise în direct pe site-ul Superbet.ro și pe aplicația Superbet Games. Bucură-te de o experiență de joc deosebită, în care ai la îndemână cea mai bogată ofertă precum și Cash Out pentru pariurile cele mai populare în Nicaragua: Final, Pauză-Final, rezultat prima repriză, primul gol, repriza cu mai multe goluri. Deschide cont la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit de 500 Lei!

Campionatul care ne-a oferit un maraton de fotbal în ultima perioadă se apropie de momentul în care vom afla care sunt cele două echipe care se vor lupta pentru titlu! Spuneam că se joacă în ritm infernal. O dată la 3 zile, iar semifinalistele care au avut de disputat și meciul de baraj pentru calificarea în Semifinale  ajung la al 8-lea meci (Diriangen și Ferretti). Adversarele lor  (Mangua FC și Real Esteli) ajung la a 7-a partidă oficială disputată în această lună!

DIRIANGEN-ESTELI, cote mărite, Streaming, Cash Out. Pune SuperPariuri!

Duel de mare prestigiu în această țară între echipa fanion din Nicaragua (Diriangen, 26 de titluri) și Real Esteli (17 titluri) - echipa care e campioana din Apertura și care deține cel mai valoros lot de jucători din Primera statului din America Centrală. Esteli îi va avea în teren pe recordmanul de selecții în naționala statului Nicaragua, Jose Quijano (61 selecții) și pe golgheterul acestei naționale: Juan Barrera (18 goluri). 

Formă sportivă sensibil egală, cu un plus pentru gazde (3 victorii și două egaluri în ultimele 5 meciuri jucate de Diriangen, față de două victorii, două egaluri și o înfrângere pentru Esteli). Oaspeții vin sunt campionii en titre, câștigătorii Aperturei. Dar Diriangen e cea mai titrată echipă din Nicaragua și va vrea o victorie fără gol primit. Instalează aplicația Superbet pentru cea mai bogat ofertă, streaming, Cash Out și SuperBilete!

În sezonul regulat, Diriangen a fost a doua cea mai bună echipă acasă, în vreme ce Esteli a fost cea mai bună echipă în deplasare. “Directele” din Clausura sunt în avantajul lui Diriangen 2-0 acasă și 0-0 în deplasare.  În ultimele meciuri directe s-au marcat sub 2.5 goluri, semn că ne așteaptă un duel echilibrat. Suntem și într-un campionat de “under”, o ligă în care dacă marchezi primul gol… aproape sigur nu pierzi. Mai mult, o singură echipă a pierdut un meci după ce a condus la pauză în Clausura, în toate cele 90 de meciuri jucate. Aceea e… Diriangen! 

FERRETTI - MANAGUA FC, cote mărite, Streaming, Cash Out. Pune SuperPariuri

După ce-au făcut scor 5-1 cu Jalapa în barajul pentru Semifinale, Los Rojineros primesc vizita liderului de la finalul sezonului regulat din Clasura: Managua FC. Oaspeții au câștigat ambele dueluri disputate în această ediție de campionat și au avut o săptămână în care s-au odihnit. Probabil, Ferretti e adversara pentru care s-au și pregătit. Posibil ca vârful mexican Villalpando (Ferreti) va fi marcat om la om. În Nicaragua se mai practică acest lucru, atunci când ai în față un adversar care are între titulari un jucător care “e în șut”. All time, Ferreti are 4 titluri, Managua FCa re unul singur.

Cele două formații sunt cele mai în formă din Nicaragua în acest moment, motiv pentru care e posibil să asistăm la un meci în care să se prindă GG (ambele echipe înscriu), sau 3+ (se marchează cel puțin trei goluri în meci), pariuri SuperPopulare care totuși nu fac parte din specificul acestui campionat. Managua FC a dominat autoritar sezonul din Clausura, încheind cu 7 puncte avans. Un tur de forță făcut de Los Leones Azules. Managua FC e setată să câștige al doilea titlu din palmares și pare echipa pe care merită pariat. Chiar și acum, când e în deplasare.

Totuși… ultimele 6 meciuri cu SuperMiză dintre cele două echipe  s-au încheiat la egalitate! Ne referim la dueluri în fazele eliminatorii ale campionatului, confruntări care au fost frecvente în ultima perioadă. În urmă cu 4 luni, ele s-au confruntat în semifinalele din Apertura unde ambele dueluri s-au încheiat 2-2, Mangua FC reușind să se califice în finală la penalty-uri! Acum un an s-au înfruntattot în semifinalele din Clausura și au remizat în ambele meciuri 1-1, 0-0. Acum aproape trei ani… cele două au jucat cu titlul pe masă. Și da… ambele manșe s-au încheiat cu rezultate de egalitate! Ferretti s-a impus după 0-0 și 1-1, grație golului marcat în deplasare! Chiar să aducă bani un al 7-lea X într-un meci Ferretti-Mangua FC într-o fază superioară a campionatului?

Pariază mereu informat și responsabil la Superbet!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează