GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dueluri tari în optimi la Roland Garros, cu meciul Zverev – Dimitrov cap de afiș

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2023 20:34 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 20:37

Turneul de Mare Șlem de la Roland Garros intră în a doua săptămână cu dueluri dintre cele mai tari din faza optimilor de finală în turneul masculin. Din programul zilei de luni, 5 iunie, nu lipsesc jucători de top precum Novak Djokovic, Alexander Zverev, Holger Rune sau Casper Ruud, acesta din urmă chiar finalistul ediției precedente. Cu Betano, la Roland Garros, meciurile pot fi câștigate automat când jucătorul pe care ai mizat ajunge la 2-0 la seturi prin promoția ”Avans de 2 seturi”.

Cum poți profita de ”Avans de 2 seturi”

Turneul de la Roland Garros readuce în atenție, pe Betano, promoția ”Avans de 2 Seturi”. O ofertă prin care pariul devine verde dacă jucătorul pe care ai pariat are 2-0 la seturi în meci, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul.

Oferta ”Avans de 2 Seturi” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Pentru ziua de luni, 5 iunie, am ales cinci meciuri din oferta Betano dedicată turneului masculin de la Roland Garros. Toate cele patru partide sunt programate în faza optimilor de finală la al doilea turneu de Mare Șlem din calendarul tenisului mondial profesionist.

Grigor Dimitrov – Alexander Zverev 
Câștigător – Alexander Zverev (cota 1.52)

De ce? De departe este cel mai echilibrat meci al fazei optimilor de finală, între Zverev (27 ATP) și Dimitrov (29 ATP). Un meci deschis oricărui rezultat, dar cu un plus pentru Zverev prin prisma confruntărilor directe (3-1). Germanul a câștigat ultimele trei confruntări directe cu Dimitrov, la Indian Wells 2016, Roma 2016 și Paris Masters în 2021. Zverev a pierdut un singur set la Roland Garros 2023, în meciul cu Francis Tiafoe din turul 3, în timp ce Dimitrov a ajuns în optimi fără set pierdut, dar și adversarii întâlniți au fost unii de categorie modestă.

Nicolas Jarry – Casper Ruud
Câștigător – Casper Ruud (cota 1.50)

De ce? Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1), cu un plus pentru Jarry. Chilianul l-a învins pe Ruud chiar recent, la Geneva Open, în pregătirea participării la Roland Garros. Finalist la ediția precedentă, când a fost surpriza turneului, Ruud joacă sub presiunea apărării punctelor și a repetării performanței din 2022. Norvegianul are 14-5 record pe zgură în acest an și este favorit la calificarea în sferturile de finală. Jarry se anunță un adversar pe măsura ambițiilor lui Ruud, chilianul în vârstă de 27 de ani cucerind titlurile de la Santiago și Geneva, ambele pe zgură.

Holger Rune – Francisco Cerundolo
Câștigător – Holger Rune (cota 1.36)

De ce? Este doar a doua întâlnire între cei doi. Pe prima a câștigat-o Cerundolo la un Challenger în 2019, când Rune ocupă locul 299 mondial. Danezul a crescut enorm între timp și se află în acest moment pe poziția a șasea în ierarhia mondiala, în timp ce argentinianul este al 23-lea. Finalist la Monte-Carlo și Roma, respectiv campion la Munchen, Rune are un record de 15-3 pe zgură în acest an. În plus, danezul a beneficiat la Roland Garros de un tur liber, profitând de abandonul lui Gael Monfils înaintea meciului din runda a doua.

Novak Djokovic – Juan Pablo Varillas
Total ași – Sub 9.5 (cota 1.87)

De ce? Turneul de la Roland Garros a fost început de Novak Djokovic cu zece ași în meciul contra americanului Aleksandar Kovacevic. Apoi, în următoarele două partide, câștigate contra maghiarului Marton Fucsovics și respectiv spaniolului Alejandro Davidovich Fokina, fostul lider mondial a adunat doar trei ași. În meciul cu Fokina a reușit chiar un singur as.

Cu Betano, pe patru meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 5.79, iar cu o miză de 10 lei se poate ajunge la un potențial câștig de 57.98 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Vezi toate știrile Betano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează