GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Duminica derby-urilor în Europa: Ponturi la pariuri pentru meciurile lui Manchester City, FC Barcelona și Juventus

Articol de GSP - Publicat joi, 29 februarie 2024 15:11 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:13

Duminică este o zi rezervată derby-urilor în Europa. Primul meci tare al zilei este derby-ul orașului Manchester, dintre City și United, iar apoi seara se încheie cu două confruntări de top în Serie A și La Liga.

În Italia, meciul etapei este cel dintre Napoli și Juventus Torino. Un duel care prinde echipele cu obiective diferite în clasament. În schimb, FC Barcelona încearcă să se agațe de ultima șansă în cursa pentru titlu și are o etapă dificilă pe terenul celor de la Athletic Bilbao.

Pe platforma de pariuri online Unibet poți să mizezi la cote atractive pe sute de selecții pe fiecare partidă, în așa fel încât să te bucuri la maxim de adrenalina generată de aceste derby-uri. Trei selecții din oferta Unibet le-am analizat în acest articol, în rândurile următoare.

Manchester City - Manchester United (duminică, de la ora 17:30)

Episodul cu numărul 192 din derby-ul orașului Manchester găsește echipele în două situații diferite. City este angrenată în cursa pentru titlu și încearcă să țină pasul cu Liverpool, fiind pe poziția a doua în clasamentul din Premier League, la un punct în spatele trupei lui Jurgen Klopp. De partea cealaltă, United este pe locul 6, cu 44 de puncte și are nevoie de o minune pentru a încheia sezonul în Big Four.

City este într-o formă bună și nu a mai pierdut din 6 decembrie 2023, când a fost învinsă de Aston Villa. În schimb, United a dat și ea semne de revenire, dar a pierdut cu Fulham în ultima rundă pe teren propriu, eșec care a agitat din nou spiritele pe Old Trafford. În oferta Unibet poți să mizezi pe selecția că Man. City va câștiga și va înscrie peste 2.5 goluri, la cota 1.94. Dacă ești interesat de cotele 1X2, City e favorită clară și are 1.34, egalul are 5.80, iar succesul lui United are 9.00.

Duminica derby-urilor în Europa: Ponturi la pariuri pentru meciurile lui Manchester City, FC Barcelona și Juventus

Napoli - Juventus (duminică, de la ora 21:45)

Deși în sezonul precedent a avut un parcurs de vis și a câștigat titlul, Napoli este oarecum de nerecunoscut în actuala stagiune și este abia pe locul 9 în Serie A. Conducerea încearcă din răsputeri să redreseze sezonul, iar următorul meci se anunță dificil, contra lui Juventus Torino, echipă aflată în acest moment pe locul doi în clasamentul din Serie A.

Napoli are cinci victorii la rând în meciurile de acasă contra lui Juventus Torino, însă ținând cont de forma inconstantă arătată de campioana Italiei poți să mizezi pe selecția că Ambele echipe vor marca, la cota 1.96. Pe de altă parte, Napoli are 2.50 să câștige, egalul are 3.20, iar victoria lui Juventus are 3.05.

Duminica derby-urilor în Europa: Ponturi la pariuri pentru meciurile lui Manchester City, FC Barcelona și Juventus

Athletic Bilbao - FC Barcelona (duminică, de la ora 22:00)

Catalanii sunt la opt puncte de liderul Real Madrid și au nevoie de victorie în această deplasare dificilă de pe terenul lui Athletic Bilbao. Și bascii au un obiectiv important în acest sezon și încearcă să prindă un loc care să îi ducă în Champions League, însă acum sunt pe locul 5, cu 49 de puncte.

Pe de altă parte, FC Barcelona s-a descurcat bine în ultima perioadă când a întâlnit-o pe Bilbao, care a devenit practic victimă preferată a catalanilor. FC Barcelona s-a impus în ultimele patru partide de campionat la zero, iar acum are cota 2.55 să obțină o nouă victorie. Egalul are cota 3.60, în timp ce victoria bascilor are 2.85.

Duminica derby-urilor în Europa: Ponturi la pariuri pentru meciurile lui Manchester City, FC Barcelona și Juventus

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează