GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

După Cristiano Ronaldo Binance a început săptamana aceasta o colaborare și cu cel mai urmărit TikToker din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2022 13:24 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 13:24

Binance continua seria de noi colaborări după ce săptămâna trecuta a anunțat sponsorizarea lui Cristiano Ronaldo.

Platforma Binance de tranzacționare a cryptomonedelor a lansat un parteneriat cu Khaby Lame, un creator italo-senegalez care a devenit faimos datorită popularității videoclipurilor sale pe TikTok.

Khaby, cel mai urmărit creator de pe platforma de socializare TikTok, cu 140 de milioane de urmăritori, va acționa ca ambasador al mărcii Binance la nivel mondial conform anunțului publicat de companie pe 30 iunie.

Starul social media, care s-a născut în Senegal, dar a crescut în Italia, a lucrat anterior într-o fabrică. El s-a alăturat platformei TikTok în martie 2020, după ce și-a pierdut locul de muncă. Numele său real este Khabane Lame.

Lame a câștigat rapid popularitate pe aplicație cu ajutorul videoclipurilor sale pline de umor, dar fără cuvinte, care constau în mare parte în faptul că reușește sa scoată in evidenta în tăcere ridicolul din video-urile altor Tik Tokeri, în special cei care sugerează „hack-uri de viață”.

Alături de Binance acesta va crea o colecție specială de NFT-uri. În plus, creatorul își va folosi flerul pentru a răspunde la întrebările care înconjoară tehnologiile Web3.

Binance deține un ecosistemul blockchain care alimentează cel mai mare schimb de criptomonede din lume după volumul de tranzacționare. Compania va colabora cu Khaby pentru a crește gradul de conștientizare și adoptarea a Web3.

Săptămâna trecuta pe 23 iunie, Binance a mai anunțat un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani cu legendarul fotbalist Cristiano Ronaldo. Scopul parteneriatului fiind conectoarea fanilor lui Ronaldo la tehnologiile Web3 cu NFT-uri.

Câștigătorul de cinci ori al Balon D'or își unește forțele cu Binance pentru a oferi o experiență unică pentru fanii fotbalului din întreaga lume, cu o serie de colecții NFT care se vor lansa exclusiv pe platforma oficială NFT a Binance.

Prima colecție, care urmează să fie lansată în cursul acestui an, va prezenta modele iconice create în colaborare cu Ronaldo.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează