GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Dust Busters - Cele Mai Bune Servicii de Curatenie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 13:47 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 13:49

Intr-o companie, curatarea birourilor si a altor spatii este esentiala pentru ca toti angajatii prezenti acolo sa se simta bine si sa fie productivi. Iar pentru ca astazi aproape orice companie care se respecta are o prezenta online, cei mai multi dintre dumneavoastra ar fi tentati sa foloseasca Google sau Facebook pentru a contracta un serviciu de curatenie profesionist. Drept urmare, cautari precum „firma curatenie” sau „servicii curatenie” sunt foarte populare pe marile motoare de cautare online. Din acest motiv, ar putea fi foarte facil sa apelati la serviciile companiei specializate Dust Busters pentru a curata birourile firmei dumneavoastra, mai ales ca aceasta firma de curatenie are o prezenta online si foloseste echipamente profesionale de curatenie Karcher, la un raport pret-calitate foarte bun. Iata mai jos si avantajele!

Experti in curatenie

Profesionistii de la Dust Busters care se ocupa de locul tau de munca vor putea efectua, in prealabil, o lista precisa a diferitelor sarcini care trebuie indeplinite (curatarea podelelor, toaletelor si a zonelor comune, eliminarea prafului de pe mobilier si echipamente informatice, golirea pubelelor , etc.).

Este necesar un inventar al lucrarilor care urmeaza sa fie efectuate, astfel incat, odata la locul de munca, munca lor sa fie eficienta si efectuata intr-o maniera metodica.

Capabil sa trateze orice tip de suprafata, un specialist Dust Busters va avea grija de obiectele tale deoarece este familiarizat cu standardele referitoare la igiena si curatenie.   

Mai mult, riscul de deteriorare este redus si mai mult atunci cand incredintezi aceasta munca personalului calificat, care stie sa utilizeze si sa manipuleze produsele de curatat, in special cele chimice, care pot provoca probleme de sanatate si arsuri.

Economisire de timp

Avand incredere intr-o companie specializata, munca se va face mai repede decat daca o incredintezi cuiva din compania ta care nu este spedializat in curatenie.

O persoana cu abilitati specifice este, prin urmare, un plus, mai ales ca echipamentele Karcher pe care le vor folosi, vor fi mai potrivite pentru curatarea profunda.

Echipament profesional

In unele locuri, suprafetele nu sunt adesea gigantice. Prin urmare, mai ales atunci cand este vorba despre curatenie dupa constructor, majoritatea sarcinilor vor fi realizate cu echipamente automatizate. Cu toate acestea, vor fi alaturi de produse perfect potrivite pentru pardoselile si materialele din casa ta.

Echipamentul unui furnizor extern de servicii este, de asemenea, mai sofisticat decat ceea ce ati putea folosi: astfel, un aspirator industrial va fi mai eficient decat un aspirator pe care il poti cumpara de la un magazin de electrocasnice.

O oferta care se adapteaza cerintelor companiei

De la o companie la alta, in functie de dimensiunea locului, frecventa curatarii va varia evident. Depinde de tine sa vezi, prin urmare, cu profesionistul pe care l-ai contactat, daca este esential sa vina la firma, o data sau de mai multe ori pe saptamana.

De asemenea, vei hotari cu el sarcinile care trebuie facute in mod regulat (de exemplu, curatarea zonei de bucatarie si a instalatiilor sanitare), precum si cele care pot fi efectuate la un anumit interval (de exemplu, spalarea geamurilor).

Daca doresti sa apelezi o companie specializata pentru curatarea companiei tale, nu ezita sa contactati un expert Dust Busters care va veni sa va viziteze sediul si sa stabileasca o oferta.

Un avantaj clar datorita apei calde cu ajutorul echipamentelor de curatenie Karcher

Aparatele de curatat cu apa calda de inalta presiune permit cresterea semnificativa a temperaturii apei, de la aproximativ 12°C la 155°C. Prin urmare, datorita efectului caldurii, profesionistii de curatenie Dust Busters este posibil sa lucreze cu presiune redusa, timpul de curatare este optimizat si cantitatile de detergenti utilizate reduse. Curatarea cu apa fierbinte ofera beneficii considerabile, optimizand astfel procesul de curatare.

Avantajul nr. 1: Calitate imbunatatita a curatarii

Curatarea cu apa calda de inalta presiune ofera rezultate mai bune de curatare cu aceeasi presiune si rezultate de curatare identice cu o presiune mai mica.

In ambele cazuri, calitatea curatarii este imbunatatita. Uleiurile si grasimile, chiar si grasimile solide, emulsioneaza si se descompun mai usor sub efectul caldurii, ceea ce le permite sa fie eliminate mai repede. In industria alimentara, curatarea la presiune inalta cu apa fierbinte elimina proteinele si grasimile foarte eficient.

Avantajul nr. 2: Economisirea detergentului

Apa fierbinte indeparteaza murdaria mai rapid, economisind pana la 35% timp. Astfel, multe sarcini de curatare pot fi realizate economic si profitabil.

Beneficiul nr. 3: Timp redus de uscare

In majoritatea cazurilor, grasimile, uleiurile, rasinile si alte murdarii pot fi indepartate cu usurinta cu apa fierbinte, fara detergent. In cazul murdariei incapatanate, se recomanda insistent utilizarea detergentului, mai ales ca apa fierbinte creste eficienta detergentului. Prin urmare, cantitatile de detergent utilizate sunt limitate. In plus fata de economiile de costuri, mediul poate fi astfel pastrat.

Beneficiul nr. 4: actiune antibacteriana

Datorita caldurii, suprafetele tratate cu apa fierbinte se usuca mai repede. In plus, urmele de cadere pe suport sunt limitate. Avantajul major este ca suprafetele tratate sunt din nou disponibile mai repede pentru utilizarea lor.

Avantajul nr. 5: economisiti timp

Apa fierbinte elimina bacteriile mai eficient si asigura o igiena optima. Curatarea cu apa fierbinte reduce semnificativ cantitatea de germeni, folosind mai putin sau deloc detergent. Pentru multe situatii de curatare care necesita conditii igienice, reducerea semnificativa a germenilor obtinuti este mai mult decat suficienta.

Dovada in cifre: compararea costurilor HD / HDS

Desi costul achizitionarii si mentinerii unei masini de spalat cu apa calda este mai mare decat o masina de spalat sub presiune cu apa rece (cost suplimentar pentru bobina si consum de combustibil), utilizarea apei fierbinti economiseste timp semnificativ de pana la 35%, cu rezultate mai bune de curatare. In plus, utilizarea apei calde face posibila limitarea utilizarii detergentilor.

Temperatura mai ridicata pentru performante mai mari

Energia termica este un factor important in curatare. Caldura accelereaza procesele chimice, fiecare crestere a temperaturii cu 10°C dubleaza viteza de reactie. O crestere a temperaturii cu 20°C de patru ori viteza de reactie. Uleiurile, grasimea sau funinginea se topesc mai repede si pot fi indepartate mai usor. Emulsia de uleiuri si grasimi in apa este accelerata. In plus, o suprafata incalzita se usuca mai repede. Concret, temperaturile mai ridicate ale apei economisesc 35% din timpul de curatare, garantand in acelasi timp rezultate mult mai bune. In plus, prin reducerea cantitatii de apa, este posibil sa se obtina abur cu o temperatura maxima de 155°C. Combinatia de abur fara minerale si presiune indeparteaza chiar si solurile incapatanate. Acest lucru garanteaza performante excelente de curatare fara substante chimice. Modul abur este ideal pentru indepartarea vopselelor in general, a vopselelor bituminoase, a depunerilor de funingine, a lichenilor si a algelor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează