GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E bine, e foarte bine, cade Jackpotu’ pe tine

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 13:37 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 13:37

O zi ca oricare alta. Muncă, masă, casă, prieteni, cazinou. Mai sunt și unii care încep pe dos – bravo lor că schimbă rutina -, important e să nu uiți să le faci pe toate că nu știi de unde sare un câștig. De pildă ... un jackpot! 

Uite, să vezi, unui client Fortuna care dă zilnic prin cazinoul online, i se așează lucrurile nemaipomenit. Are 1.350.000 de lei în contul de joc, din care 1.244.721 de lei i-au venit brusc. L-au lovit de nu mai știe de el. 

A jucat Zodiac Wheel la EGT și la un spin banal, ca oricare altul, a început să-i cânte telefonul de jackpot și de bucurie. Cât i-a luat să conștientizeze ce i s-a-ntâmplat, banii au fost deja în cont. Acum poate să-i retragă oricând și să-și facă liniștit o viață mai bună și mai frumoasă. A

sta e când ești client Fortuna, trebuie să accepți și câte un jackpot de peste 1 milion de lei, chiar și mai mult. Și când te gândești că jackpot-urile astea la Fortuna se umflă mai rău decât contorarele de la curent și gaze ... parcă, patrcă merită să le alergi un pic. Te așteptăm la mai bine.

Playtech: ȘOC! Cine este femeia care a stat în dreapta lui Klaus Iohannis la parada de 1 decembrie. Ce s-a întâmplat cu Carmen Iohannis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează