GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

E timpul să câștigi mai mult! Lucky Six, jocul preferat al românilor, are noi tipuri de premii în meniu

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 21:39 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 21:39

Am adăugat premii noi în ofertă! De câte ori ai mers în agențiile Casa Pariurilor, ți-ai încerat norocul și la bile, la loteria Lucky Six. Fie cu un bilet aleator, fie cu 6 numere norocoase! Acum joci Lucky Six și pe casapariurilor.ro, iar de Paște ți-am pregătit o surpriză la care sigur nu te așteptai.

Începând din luna aprilie, jocul Lucky Six te premiază cu Jackpot-uri de milioane, în fiecare zi, indiferent cât sau când joci! Mai mult, am mărit numărul de evenimente cu peste 190 de runde pe zi, pentru ca tu să câștigi mai des și mai mult. De acum, pe casapariurilor.ro aștepți doar 3 minute între rundele de Lucky Six, iar atunci când plasezi biletul ești automat cu gândul la premiul cel mare.

Punem la bătaie trei tipuri de jackpot, care pot "pica" în orice moment, chiar pe biletul tău inspirat. Atât de simplu! Joci și aștepți momentul norocos, pentru Jackpot-ul de bază, Mega Jackpot sau Jackpot-ul cât Casa. În plus, dacă intuiești corect bilele care "aterizează" pe simbolul steluță, îți poți dubla sau chiar tripla premiul final. Participă la distracție cu un click și vei încasa și pachetul de "bun venit" în aplicație, până la 600 de Lei, pe care-i poți juca pe Lucky Six. Iar surprizele nu se opresc aici!

Totodată, știm cât de mult îți place să ai o experiență distractivă pe telefon, de oriunde te-ai afla, așa că am adus îmbunătățiri versiunii de mobil a jocului. Optimizările din jocul Lucky Six te aduc și mai aproape de Jackpot-urile zilnice, cu oricare dintre cele trei tipuri noi de premii. Fii Băiat de Casă și fă-ți singur un cadou XXL de Paște, direct din aplicație, cu jocul care a cucerit deja România! #casafiebine 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează