GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Echipamente de protecție

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 17:18 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 17:20

Lucrul în aer liber în perioada de toamnă-iarnă, necesită ca lucrătorul să aibă echipamente de protecție speciale. Corpul trebuie protejat de temperatură scăzută, vânt, umezeală, zăpadă și alți factori de mediu. Cea mai bună opțiune pentru această perioadă a anului este jacheta de lucru. Încălzește perfect toamna târziu, iarna și primăvara devreme, nu restricționează deloc mișcarea, permițând unei persoane să își îndeplinească sarcinile de serviciu. Spre deosebire de salopetă, o jachetă merită cumpărat din motivul că poate fi folosită în condiții de temperatură alternativă. Dacă este necesar, poate fi îndepărtată atunci când se lucrează în interior. În acest caz, vei rămâne cu salopeta. Jacheta face parte din gama de echipamente de protecție, este un tip de îmbrăcăminte universală de lucru, fiind necesară pentru reprezentanții diferitelor profesii.

Cum ar trebui să fie echipamentul de lucru?

Dacă este vorba de jacheta de protecție, pe lângă faptul că poate rezista la temperaturi scăzute, echipamentul de lucru modern are și o izolație ușoară. Dacă mai devreme astfel de salopete erau destul de grele, astăzi nu afectează lucrătorul atunci când sunt purtate și permit mișcarea activă. Constructorii, reparatorii, agenții de pază, pescarii, vânătorii, angajații întreprinderilor agricole, depozitele, atelierele și alte unități de producție preferă să cumpere jachete de lucru pentru perioada de iarnă. Produsele se disting prin următoarele avantaje:

Se mențin bine. O jachetă de lucru nu lasă frigul să treacă, și în același timp elimină umezeala. Chiar și în cazul unui îngheț sever, astfel de haine vor fi calde și confortabile.

Servesc mult timp. Produsele nu necesită îngrijire și condiții speciale pentru spălare. Poți curăța jacheta pe măsură ce se murdărește.

Convenabil de operat. Îmbrăcămintea îți va permite să faci față în mod eficient oricăror sarcini de lucru.

Un echipament de lucru de iarnă este o piesă vestimentară care necesită o atenție specială la cumpărare. Trebuie să îndeplinească două cerințe principale - să fie suficient de calduroasă și, în același timp, să nu limiteze mișcarea. În consecință, este important să iei  în considerare toate caracteristicile și condițiile locului de muncă. De asemenea, echipamentul de protecție ar trebui să ofere un anumit nivel de siguranță.

Echipamente de protecție - Caracteristici

La cumpărarea echipamentelor de protecție, în primul rând, trebuie să acorzi atenție mărimii. Acest lucru este deosebit de important mai ales atunci când faci cumpărături online, deoarece nu poți încerca îmbrăcămintea sau încălțămintea (bocanci de protecție) Măsurătorile necesare sunt luate în câteva minute, iar aceasta este o garanție că vei cumpăra o opțiune cu adevărat potrivită. Atunci când alegi un astfel de echipament pentru lucru, este, important să te concentrezi asupra anumitor caracteristici.

Alege un model în funcție de zona climatică

Conform clasificării general acceptate, există 4 tipuri diferite de echipamente de protecție. Modelele de iarnă sunt concepute pentru a fi utilizate la o anumită temperatură. Rolul echipamentului de lucru este în primul rând, de a încălzi lucrătorul până la o temperatură de minus 40 de grade Celsius. De asemenea, să fie rezistent la vânt și umiditate.

O altă piesă a echipamentului de protecție este salopeta care trebuie să se potrivească perfect corpului pentru a împiedica pătrunderea aerului rece. Calitatea izolației din compoziție afectează, de asemenea, economia de căldură. Salopetele calde nu sunt o achiziție ieftină și ar trebui să fie utilizate mai mult de un an. De aceea este recomandabil să cumperi dintr-un magazin online de specialitate, așa cum este esafe.ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează