GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Echipele supermarcatoare „afară” și la noi! Prinzi superpariuri pe golurile lor?

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 17:34

Manchester City a devenit prima echipă din Europa ce înscrie 100 de goluri în acest sezon, în partida câștigată cu 4-0 în Cupa Angliei în fața lui Fulham. Pentru Cetățeni, au urmat două meciuri în care n-au marcat, perioadă în care PSG i-a egalat și depășit, distanțându-se în acest moment în fruntea clasamentului. Am alcătuit un top comparativ între primele 5 echipe din cele mai valoroase campionate și primele 5 echipe din fotbalul românesc pe care te invit să-l dezbatem și sper să te inspire să pui SuperPariuri pe goluri în la Superbet!

 Deschide cont la Superbet, alimentează și încasează Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

LIVERPOOL A JUCAT ÎN TOATE COMPETIȚIILE!

În clasament se numără toate golurile marcate în meciurile de campionat, cupă internă, supercupă internă, cupă a ligii din țara respectivă, cupă europeană, supercupă europeană și Mondialul cluburilor. Dintre toate echipele din grafic, Liverpool este cea care a jucat în toate competițiile oficiale enumerate mai sus, supersezonul la finalul căruia Cromoranii vor câștiga primul titlu din formatul Premier League e un adevărat maraton pentru ei. Dar citind în detaliu cifrele statistice din infografic mai descoperim lucruri surprinzătoare. Instalează gratuit aplicația Superbet pentru avancronici, statistici live, streaming și opțiunea Cash Out!

CAMPIOANA ROMÂNIEI EGALA CAMPIOANEI EUROPEI!

Da, CFR Cluj a jucat până acum 42 de meciuri oficiale în acest sezon (25 în campionat, 1 în Supercupă, 1 în Cupă, 8 în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, 7 în grupele și turul Șaisprezecimilor Europa League)! Mai multe meciuri decât PSG și City! Numai Liverpool a mai jucat atâtea meciuri precum ceferiștii ardeleni. În acest sezon, CFR Cluj egalează recordul de 16 meciuri în Europa deținut de Rapid, record stabilit în sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA, când Giuleștenii au jucat un Sfert de finală direct cu Steaua, unic în istoria fotbalului românesc. CFR poate depăși acest record dacă va trece de Sevilla. Rezultatul din tur este unul care n-o ajută foarte mult, dar îi dă speranțe: 1-1. Duminică, CFR joacă un mare meci la Craiova unde în eventualitatea unei înfrângeri va fi nevoită să intre în Play Out la egalitate de puncte cu Știința, deși SuperDan și băieții lui începuseră anul 2020 cu un avans de 4 puncte față de locul 2, Astra și 7 față de Craiova! Pune SuperBilete la cele mai bune cote la Superbet!

SURPRIZE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE MEDIA DE GOLURI PE MECI!

Un paradox poate, dar tocmai în țara care dă în acest moment echipa cu cele mai multe goluri înscrise în actualul sezon competițional, media de goluri pe meci în prima ligă e cea mai scăzută, dintre toate cele 4 campionate reprezentate în infografic. 2.51 de goluri se înscriu în medie în Ligue 1, unde PSG conduce cu un avans de 10 puncte. În România se marchează 2.66, în Anglia 2.76. Singurul campionat din categoria 3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meci) rămâne Bundesliga – un campionat transmis în direct pe site-ul și aplicația Superbet – unde se înscriu în medie 3.26 goluri pe meci. Prinde la Superbet specialele pe Total Goluri Ligă în fiecare zi de meci!

ANTRENORII NEMȚI SUNT ÎN SUPERFORMĂ!

4 dintre cele 5 echipe din campionatele de top ce marchează pe bandă rulantă au antrenor german: PSG – Thomas Tuchel, Bayern – Hans Dieter Flick, RB Leipzig – Julian Nagelsmann și Liverpoool – superstarul Jurgen Klopp, cel care cu al său Heavy Metal Football a ajuns să cucerească în 2019 și Liga Campionilor și Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor. Cumva, tripla reușită de Guardiola cu Manchester City în stagiunea trecută pare o performanță de plan secund. Și vorbim totuși despre o premieră în istoria fotbalului englez, unde nimeni până la Pep și Cetățeni nu mai câștigase în același sezon și titlul în premier League și trofeele Cupei Ligii și Cupei Angliei. În România, un singur antrenor străin în topul din infografie, cehul Dušan Uhrin Jr, cel care n-a reușit să califice pe Dinamo în Play Off, dar care a reușit să ia 4 puncte în duelurile cu FCSB din actualul sezon.

DOAR DOUĂ ECHIPE DAU ȘI GOLGHETERUL DIN CAMPIONATUL INTERN

Chiar dacă au marcat peste 100 de goluri, PSG și City nu au în echipă și cel mai bun marcator din acest moment în Ligue 1 și Premier League. În Franța, Ben Yeder (Monaco) și în Anglia Vardy (Leicester) cu 17 goluri conduc clasamentul marcatorilor. Bayern și FCSB sunt echipele din infografic ce dau și golgheterul campionatului în care activează. Lewandowski a marcat 23 de goluri până acum, Florinel Coman...11! Văzând o asemenea diferență realizăm că e momentul perfect să vorbim și despre valoare!

ECHIPE DE MILIARDE DE EURO!

City are în acest moment cel mai valoros lot, evaluat la 1.29 miliarde de Euro. Liverpool e pe doi, cu 1.19 miliarde de Euro. Numai Realul, Barca și PSG mai depășesc 1 miliard de Euro. Bayern are un lot de 933 milioane euro iar RB Leipzig e pe un poate surprinzător loc 16 în lume, cu 594 milioane euro valoare. În România, cea mai valoroasă echipă este FCSB, ocupanta locului 4 în clasamentul din infografic. 34.30 milioane Euro valoare, cu aproape 4 milioane peste cea a CFR-ului. Craiova e cotată la 26.2 milioane euro, Viitorul și Dinamo își pierd din cota de piață și ajung la 16 milioane euro, respectiv 11.68 milioane euro.

ECHIPELE DIN SUPER 5 CAMPIONATE LUPTĂ ȘI ÎN LIGA CAMPIONILOR

Liverpool a pierdut pe Wanda Metropolitano în fața lui Atletico și are emoții în drumul pentru apărarea trofeului. Returul de pe Anfield se anunță un meci teribil de greu pentru Cormorani. PSG a fost răpusă de dubla lui Haaland, dar golul dat de Neymar o ține în cărțile calificării în Sferturi. Leipzig e euforică după victoria cu 1-0 de la Londra pe terenul lui Tottenham. City și Bayern joacă în optimi săptămâna viitoare, Pep pe Bernabeu contra lui Zidane și a Realului, Bayern merge pe Stamford Bridge contra lui Chelsea. Liverpool, PSG, City și Bayern vor să câștige trofeul! 

8 DINTRE CELE 10 ECHIPE DIN INFOGRFIC SE BAT LA TITLU

Cu PSG și Liverpool desprinse parcă decisiv în Franța și Anglia, rămâne să aflăm campioana Germaniei, unde Bayern încă n-a tranșat în favoarea ei lupta cu Leipzig (și Dortmund). Dar pe parcursul sezonului, toate cele 5 echipe din Top 5 campionate reprezentate în infografic au fost implicate în lupta pentru titlu. Dintre ele, doar City s-a „sufocat” și-a fost întrecută clar. În România, doar CFR, Universitatea Craiova și FCSB s-au luptat la titlu și se vor lupta până la capăt într-un Play Off care poate fi mai disputat ca niciodată. Viitorul are emoții în privința calificării, iar Dinamo va juca pentru al treilea sezon consecutiv în Play Out. În fiecare zi în care se joacă meciuri în campionatele de top găsești la Superbet ofertă specială pe total goluri în ziua respectivă, total goluri gazde, total goluri prima repriză,  total goluri oaspeți,  duel goluri gazde-oaspeți și alte opțiuni care-ți pot aduce câștiguri suplimentare!

Trăiește-ți pasiunea pentru fotbal și prin pariurile pe care le pui. Joacă informat și responsabil la Superbet, doar dacă ai peste 18 ani

Autor: Alex Molico, Superbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează