GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Elimină pentru totdeauna părul nedorit. Simte-te bine în pielea ta!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 10:43 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 10:44

Skinmed Clinic este clinica medicală dermatologică ce își desfășoară activitatea în București și oferă servicii multiple de cosmetică, întreținere corporală, mezoterapie, terapie cu Ozon și multe altele. Unul dintre acestea fiind epilarea definitivă cu ajutorul aparatelor laser pentru femei și bărbați.

Toți cei care își doresc acest lucru își pot epila părul nedorit doar din anumite zone sau pot avea oportunitatea de a alege un pachet full body personalizat nevoilor acestora pentru a reuși să scape o dată pentru totdeauna de stresul epilării. Procesul de epilare definitivă nu mai reprezintă doar un tratament opțional sau doar pentru cei care investesc mult timp în propria imagine, acesta fiind tratamentul care face viața mai ușoară tuturor persoanelor. Tratamentul este unul complet nedureros, confortabil pentru cei ce îl aleg și poate dura între 2 și 6 luni în funcție de frecvența cu care își programează fiecare persoană ședințele dorite. 

De ce să alegi epilarea definitivă cu laser pentru bărbați?

Creșterea părului constituie problema de care se lovește fiecare persoană în fiecare zi. Această problemă fiind una prezentă atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor, deoarece fiecare persoană are păr pe care nu îl dorește. Prin epilare definitivă pentru bărbați se înțelege procesul estetic prin care părul inestetic este complet eliminat din zona dorită. În timpul bărbieririi, vârful ascuțit al lamei atinge vârful firelor de păr. Acest procedeu determină apariția petelor inestetice hiperpigmentate, procesul de vindecare poate fi lung și anevoios. 

Cu ajutorul laserului, există oportunitatea de a se elibera de această problemă, rezultând o piele netedă și fără păr în zonele respective. Părul de pe barba unui bărbat este în continuă creștere, iar pentru cei care doresc să aibă o față îngrijită, îndepărtarea bărbii poate fi o activitate consumatoare de timp. Soluția sigură și permanentă pentru a scăpa de această problemă din fiecare zi este determinată de epilarea laser în această zonă.

Care este rolul epilării definitive pe piept?

Părul de pe piept sau din zona abdomenului a unui bărbat reprezintă o altă problemă cu care aceștia trebuie să se confrunte în fiecare moment. Mai ales, în sezonul estival când fiecare își dorește să etaleze un trupul bine lucrat și constituit, părul poate constitui o problemă sau un deranj în problema esteticii acestora. Trebuie remarcat că în timpul verii părul de pe abdomen, spate, piept, nu are doar o latură estetică, poate produce iritație, transpirație excesivă și disconfort. 

Prin epilare definitivă pe piept se înțelege metoda îndepărtarea completă a părului din această zonă cu ajutorul tehnologiei laser. Dacă îți dorești să apelezi la un serviciu ca acesta, este indicat să cunoști câteva detalii înainte de a începe procedura și de care poți să ții cont. 

Laserul pe care medicii specialiști îi folosesc constituite factorul decisiv în obținerea unui efect dorit. Un laser performant, de ultimă generație, are puterea de a oferi siguranța că vei obține cele mai bune rezultate posibile pentru pielea ta. Fiecare corp este diferit, iar numărul ședințelor necesare pentru rezultatele dorite diferă de la persoană la persoană în funcție de fototipul pielii, de vârstă, de zona pentru care se dorește eliminarea părului sau în funcție de problemele hormonale. Prezența regulată la ședințele programate stabilite alături de medicul specialist trebuie respectată pentru a obține cele mai bune rezultate.

Orice persoană își dorește să elimine cât mai mult din problemele cu care se confruntă zilnic, iar părul nedorit reprezintă una dintre acestea, problemă pe care o poți rezolva ușor cu ajutorul aparatelor cu laser.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează