GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Este pizza sănătoasă? Care sunt beneficiile sale asupra organismului

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 16:54 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 16:54

Se spune adesea despre pizza faptul că ar fi un aliment nu foarte sănătos, ceea ce însă este doar un mit care a beneficiat de tot mai multă popularitate în ultima vreme. Care este însă adevărul despre pizza? Este aceasta sănătoasă sau nu? Acesta este subiectul pe care îl vom aborda în rândurile următoare!

Pizza poate fi un preparat sănătos, cu anumite condiții

La fel ca în cazul multor altor produse, atât timp cât se păstrează o moderație. Astfel, dacă păstrezi anumite limite atunci când servești o pizza, aceasta nu va fi nesănătoasă și nici nu va îngrășa. 

Foarte important este ca pentru prepararea pizzei comandate să se folosească doar ingrediente proaspete de cea mai bună calitate. Acesta este un motiv pentru care ar trebui să ai în vedere oferta de la Pikandy.ro deoarece aceștia pun foarte mult preț pe calitatea și prospețimea ingredientelor folosite.

Prin urmare, dacă îți dorești să te bucuri de un preparat 100% sănătos, sfatul nostru poate fi de mare ajutor.

Un blat subțire este recomandat

Atunci când poți alege dintr-o gamă variată de blaturi, îți recomandăm să optezi pentru cel subțire. Iar asta deoarece caracterul nesănătos este dat întocmai de blatul gros și pufos. Astfel, cu cât este mai subțire cu atât mai sănătoasă se va dovedi a fi pizza pe care o consumi. 

De ce nu ar trebui să optezi pentru o comanda de livrare pizza Bragadiru cu blat pufos? Ei bine, pentru că este echivalentul consumului unei cantități mare de pâine, despre care știm că nu este întocmai benefic pentru sănătate.

Pizza nu este un preparat tip fast food

Adesea, pizza este inclusă în categoria de mâncare tip fast food, ceea ce e foarte greșit. De aici pleacă, de fapt, și mitul conform căruia pizza nu este sănătoasă. Ei bine, un prim argument care susține ideea că pizza nu este fast food este întocmai modul de preparare al acesteia. Practic, aceasta se gătește la cuptor, un mod mult mai sănătos de a găti și nu prin prăjire, la fel precum majoritatea preparatelor tip fast food.

Apoi, atât timp cât ingredientele folosite sunt naturale și mai ales sănătoase, nimic nu e greșit în a consuma câteva felii de pizza.

Să ne gândim puțin la ingredientele care se regăsesc, de regulă, în rețeta acestui preparat. Avem brânzeturi, deci o sursă excelentă de calciu, diferite tipuri de carne, deci proteine, dar și legume, care au un rol foarte important pentru un stil de viață sănătos. Iar dacă ingredientele folosite nu sunt în exces, fără dar sau poate raportul de calorii nu îți va pune probleme din punct de vedere al greutății.

Acestea fiind spuse, concluzia nu poate fi alta decât aceea că zvonul conform căruia pizza nu este întocmai un aliment prea sănătos ci dimpotrivă, ar putea fi inclusă în categoria fast food, este complet fals, iar atât timp cât păstrezi moderația și optezi pentru comandarea unui preparat de la un restaurant de încredere, fără dar sau poate nu vor exista probleme. 

Iar dacă tocmai ți s-a făcut poftă de o pizza sănătoasă și gustoasă, ai putea avea în vedere oferta Pikandy.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează