GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Eşti fan al turului Franţei? Avem un sfat pentru tine: de unde să cumperi tricoul

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 18:33 / Actualizat luni, 31 august 2020 18:33

Sunt foarte multe persoane care asociază termenul de ciclism cu Turul Franţei. Această competiţie şi-a atras admiraţia publicului şi este atât de bine amplasată în mintea tuturor pasionaţilor de ciclism încât a devenit un termen de comparaţie pentru tot ce ţine de sportul acesta.

Din acest motiv, sunt foarte multe persoane care îşi cumpără tricouri similare cu cele ale echipelor preferate. Sunt mai multe locuri din care poţi cumpăra astfel de tricouri, pe care să le porţi cu mândrie atunci când ieşi în oraş pentru a viziona Turul Franţei alături de prieteni, sau pe care să le porţi când mergi pe bicicletă.

Tricouri de la Astana

Această echipă este originară din Kazahstan şi a apărut în anul 2007. Din anul 2009, echipa activează sub licenţă kazahă şi s-a stabilizat în mod treptat. Astana a obţinut un succes foarte mare datorită membrilor săi Contador, Kloden, Vinokurova, Leipheime, Nibali şi Brajovik. Într-una dintre ediţii, tricoul acestei echipe a fost purtat chiar de Armstrong, motiv pentru care acum, foarte mulţi pasionaţi de ciclism sunt interesaţi de tricouri ale acestei echipe, dar şi de costume complete, căşti şi chiar şosete.

Tricouri INEOS

INEOS este o echipă de ciclism profesionist britanică, iar în anul 2010 a intrat în Turul Franţei cu ambiţia clară de a îl câştiga. Obiectivul a fost realizat în 3 ani, moment în care Wiggins a câştigat Turul Franţei, mai exact în anul 2012, fiind şi primul câştigător britanic din istoria competiţiei. Coechipierul său Froome a terminat pe primul loc la sprint şi ulterior a câştigat competiţia în 2013 şi a atins obiectivul principal al echipei. Froome a câştigat din nou Turul Franţei în anul 2015, 2016 şi 2017, dar şi Vuelta a Espana şi Giro D’Italia devenind astfel campionul celor trei Grand Tour. Datorită acestor ciclişti profesionişti, echipa INEOS este foarte apreciată de pasionaţii de ciclism din întreaga lume, care caută an de an cele mai interesante tricouri, înainte de marile competiţii.

Tricouri BORA Hansgrohe

BORA Hansgrohe este o echipă de origine germană, cu jucători tineri, care se situează în cele mai înalte categorii din World Tour. Această echipă reprezintă o combinaţie de succes a celor două firme tinere şi în curs de dezvoltare, Hansgrohe şi Bora, în colaborare cu Specialized, un producător american de biciclete considerat un veteran al domeniului şi o companie cu tradiţie în acest domeniu. Echipa are şi o vedetă, pe Peter Sagan, care a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătiţi ciclişti după ce s-a înscris în această echipă. Tricourile BORA Hansgrohe se disting prin fundalul negru şi imprimeurile specifice culorilor siglei Bora Hansgrohe – albastru, turcoaz şi alb. Poţi găsi în această categorie o gamă variată de produse, de la tricouri individuale şi până la costume, căşti, mănuşi sau şosete.

Aceste trei echipe sunt în prezent în topul preferinţelor pasionaţilor de ciclism şi cu siguranţă vei atrage pozitiv atenţia în grupul tău dacă te prezinţi cu un astfel de tricou în micile escapade pe bicicletă sau chiar atunci când vizionezi alături de prieteni etapele importante ale Turului Franţei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează