GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ești gata pentru Derby de România? Descoperă super oferta pentru Dinamo – FCSB!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 19:47 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 19:47

Duminică, de la ora 20:30, Arena Națională va fi cel mai fierbinte punct din SuperLigă. Aflate la poli opuși în clasament, Dinamo și FCSB se înfruntă într-un nou episod al Derby de România. Ambiția „câinilor” de a întrerupe seria negativă și dorința roș-albaștrilor de a-și consolida prima poziție în clasament constituie premisele pentru un spectacol total, nu doar pe teren, ci și în tribune, unde sunt așteptați peste 30.000 de fani. 

Derby-ul de pe Arena Națională poate fi urmărit Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru Dinamo – FCSB și alege-ți favorita!

Derby dezechilibrat

Dinamo este într-o situație delicată înaintea derby-ului cu FCSB. Penultimii în clasament înaintea etapei, „câinii” lui Burcă au ajuns la 10 etape consecutive fără victorie, interval în care au obținut doar 3 puncte. De cealaltă parte, FCSB începe runda din postura de lider, la 3 puncte de CFR Cluj. În actuala ediție a SuperLigii, cele două rivale au linii de clasament în oglindă. În timp ce alb-roșiii au două victorii și 10 înfrângeri, trupa lui Charalambous a obținut 10 succese, pierzând doar de două ori. Singurul numitor comun este numărul de remize, câte 4 pentru fiecare dintre cele două echipe. 

În tur, FCSB avea 2-0 în minutul 35, dar s-a impus la un singur gol, 2-1. A fost un meci care a contrazis toate predicțiile pentru o victorie a roș-albaștrilor la un scor categoric, așa cum se întâmplase la precedentele două derby-uri, în sezonul retrogradării dinamoviștilor, când FCSB câștigase cu 6-0 și 3-0. 

7.00 este cota lui Dinamo pentru o victorie împotriva eternei rivale, care a primit 1.42 să continue seria pozitivă din derby-urile cu alb-roșiii, în fața cărora are 5 succese consecutive în campionat.

Dinamo – FCSB beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. De altfel, Superavantaj s-a declanșat la fiecare din ultimele 3 derby-uri, validând instant selecțiile pentru victoria FCSB, în momentul în care roș-albaștrii s-au distanțat la două goluri.

Ce spun cotele pentru marcatori

Dinamo și FCSB sunt la extremitățile clasamentului și în topul ofensivelor. Trupa lui Burcă are cel mai slab atac din campionat, cu 9 goluri în 16 etape, în timp ce liderul SuperLigii are 30 de reușite, doar una mai puțin decât liderii acestei ierarhii, CFR Cluj și Rapid.

Florinel Coman, cel care a deschis scorul în meciul tur, are cotă 2.90 să marcheze din nou în derby. În 17 meciuri disputate împotriva dinamoviștilor, „șeptarul” FCSB a înscris de 5 ori. Doar Sepsi a încasat mai multe goluri de la Coman, 7. Tot de 17 ori a întâlnit-o pe Dinamo și Darius Olaru, autorul celeilalte reușite a roș-albaștrilor în tur. Căpitanul oaspeților, cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, a ajuns la 3 goluri în duelurile cu echipa din Ștefan cel Mare și a primit cotă 5.00 să recidiveze duminică seară. 

Din lotul lui Burcă, principalul favorit să înscrie în derby este Gonçalo Gregorio. Cu 3 reușite în SuperLigă, dintre care una chiar împotriva FCSB, portughezul este cel mai bun marcator al „câinilor” și are cotă 5.50 pentru un nou gol în Derby de România, urmat de Abdallah și Ghezali, ambii cu 5.75.

Dinamo – FCSB se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi! 

Vezi cum profiți și tu de promoția casino cu 700 free spins și 5 bonusuri!

E timpul să devii Top Manager: participă gratuit la noul joc și alege-ți super echipa!

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close